ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ
МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ
МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ
ДЕЙНОСТИ
Отделения в Стационарен блок
Лаборатория за клинични изследвания
Отделение по Спешна медицина
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Сливен / Българка
Адрес: бул. "Христо Ботев" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ АДМИНИСТРАТИВЕН БЛОК КАРТА

МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ - Многопрофилна болница активно лечение в град Сливен

МБАЛ Д-р ИВАН СЕЛИМИНСКИ-СЛИВЕН разполага с консултативно-диагностичен блок,стационарен блок с 521 легла,аптека и административен блок.В болницата работят висококвалифицирани лекари специалисти и помощен персонал.

Могопрофилна болница за активно лечение Доктор Иван Селимиски град Сливен разполага с диагностичен блок, консултативни кабинети, административен блок и аптека.При нас работят лекари с богат опит и добър помощен персонал.

Диагностично-консултативен блок към МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ се състои от медико диагностична лаборатория по вирусология и микробиология,лаборатория за клинични изследвания,отделения по хемодиализа, спешна медицина,отделение по клинична и обща патология,отделение по трансфузионна хематология, функционална диагностика, образна диагностика,отделение по съдебна медицина,болнична стерилизация и дезинфекция и приемно консултативни кабинети.

Приемно консултативните кабинети с които разполагаме са ортопедичен, хирургичен, гастроентерологичен, очен, неврологичен, кабинет детски болести и УНГ кабинет,ендокринологичен,урологичен,акушеро-гинекологичен, неврохирургичен, кабинет по пулмология и нефрология,анестезиологичен,психиатричен,кабинет по рехабилитация и физикална терапия и ревмокардиологичен кабинет.

Лечебното ни заведение разполага с отделения по вътрешни болести, кардиология, гастроентерология, нефрология, ендокринология,психиатрия,детски болести и други.Приемът на болни е обособен в отделение вътрешни белести се състои от три сектора:ревматологичен,гастроентерологичен и хематологичен.В нефрологичното отделение се осъществява доплерова и ехографска диагностика и своевременна превенция на остра и хроничната бъбречна недостатъчност, лечение на болестите на отделителната система и подготовка за хемодиализно лечение.

Благодарение на Българската Коледа МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ получи съвременен интензивен инкубатор за новородени.В него ще се отглеждат бебета родените с много ниско тегло и тежко болни.Кувьозът отговаря на всички изисквания за лечение в периода на новороденото с условия подобни на вътреутробните.

Ключови думи:
МБАЛ доктор ИВАН СЕЛИМИНСКИ СЛИВЕН,многопрофилна болница активно лечение СЛИВЕН,Стационарен блок Сливен,отделения МБАЛ Сливен,спешна медицина Сливен,отделение Спешна медицина Сливен,клинични изследвания Сливен,активно лечение Сливен,болница Сливен,лекарски консултации Сливен,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 18281 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории