ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници МБАЛ Благоевград
МБАЛ Благоевград
МБАЛ Благоевград
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Благоевград / Ален мак
Адрес: ул. Славянска 60
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОТДЕЛЕНИЯ КАРТА

МБАЛ Благоевград - Многопрофилна болница за активно лечение в Благоевград

Многопрофилна болница за активно лечение Благоевград е лечебно заведение за оказване на болнична помощ. Осъществява диагностика и лечение на заболявания, рехабилитация и учебна дейност. МБАЛ Благоевград предлага стационарна и консултативна, качествена и достъпна болнична помощ.

Многопрофилна болница за активно лечение в Благоевград

МБАЛ Благоевград - Многопрофилна болница за активно лечение в БлагоевградМногопрофилна болница за активно лечение Благоевград e лечебно заведение за оказване на качествена и достъпна болнична помощ. Дейността и е насочена към възстановяването и укрепването здравето на населението.

МБАЛ Благоевград оказва консултативна и стационарна помощ на населението в региона. Тя поема по-тежките случаи, които не могат да се лекуват в общинските болници. Многопрофилна болница за активно лечение Благоевград предлага стационарна и консултативна, качествена и достъпна болнична помощ.

Диагностика и лечение на заболявания и рехабилитация в Благоевград

Многопрофилна болница за активно лечение Благоевград осъществява диагностика и лечение на заболявания, рехабилитация и учебна дейност. Болничното заведение зачита правата на пациентите си и защитава тяхното човешко достойнство.

МБАЛ Благоевград осигурява качествена и достъпна стационарна и консултативна помощ, насочена кьм диагностика и активно лечение, възстановяване и укрепване на здравето на населението.

Основната цел на болницата е намаляване на заболеваемостта и смъртността, на равнището на добрата медицинска практика, както и повишаване качеството на живот на пациентите и техните близки. Болничното заведение осигурява диагностика, лечение и рехабилитация на пациенти със спешни, остри и изострени хронични заболявания във всички разкрити отделения и сектори.

В МБАЛ Благоевград практикуват екип от висококвалифицирани медицински специалисти. Болницата си взаимодейства и сътрудничи със звената за оказване на ПИМП и СИМП. Лечебното заведение инвестира ресурси в медицинска апаратура и технологии, които осигуряват постигане на качествени стандарти в болничната помощ

Учебна дейност боница МБАЛ Благоевград

Многопрофилна болница за активно лечение Благоевград е база за практическо обучение на студенти и специализанти. МБАЛ Благоевград осигурява добра медицинска практика в съответствие с най-добрите постижения на медицината на територията на Благоевградска област.

Многопрофилна болница за активно лечение Благоевград обслужва общините от област Благоевград.

Ключови думи:
Многопрофилна болница активно лечение Благоевград, лечебно заведение Благоевград, болнична помощ Благоевград, диагностика заболявания Благоевград, лечение заболявания Благоевград, рехабилитация Благоевград, учебна дейност боница Благоевград, стационарна болнична помощ Благоевград, консултативна болнична помощ Благоевград, Mbal Blagoevgrad
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7723 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории