ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителство - сглобяеми къщи МАРИН СТАНЕВ КОЗАРЕВ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ
МАРИН СТАНЕВ КОЗАРЕВ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ
МАРИН СТАНЕВ КОЗАРЕВ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ
ПРОДУКТИ
>> Древнобългарски кащи /юрти/
>> Полустационарни или походни приносими юрти
>> Приносими сглобяеми дървени къщи
дейност: Строителство и ремонти / Строителство - сглобяеми къщи
населено място: Стара Загора - област / Община Мъглиж
Адрес: с. Ягода ул. "Ловджийска" №5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

МАРИН СТАНЕВ КОЗАРЕВ - преносими сглобяеми къщи Стара Загора Мъглиж

MARIN STANEV KOZAREV ,МАРИН СТАНЕВ КОЗАРЕВ проектира и изработва преносими сглобяеми къщи и древно български юрти, атрактивни туристически комплекси и природооздравителни центрове за деца и възрастни. За направата им фирмата използва оригинални български техники и технологии за конструирането и изграждането им. От архитектурно и интериорна гледна точка къщите-български юрти са пригодени за здравословен нчин на живот. Фирмата развива своята дейност в село Ягода, Мъглиж.

МАРИН СТАНЕВ - КОЗАРЕВ ЕООДФирмата "МАРИН СТАНЕВ-КАЗАРЕВ" ЕООД е създадена през 2009 година. За Нас БЪЛГАРСКОТО Е МИСИЯ! Затова нашата проектанска и производствена дейност се базира изцяло на наши собствени проучвания за строителството и архитектурата на древните българи. ОКАЗА СЕ,че: - древната българска КАЩА, известна днес като ЮРТА не е обикновена номадска колиба, използвана и до днес в Монголия /почти 54% от населението й живеят в юрти /геер/; - въпреки широкката й употреба в Монголия като основно жилище ТЯ не е монголско изобретение; - древната българска КАЩА /юрта/ е приносител на изключително задълбочените познания на древните българи за Вселената и нейните основни компоненти - времето и пространството, върху които са изградили своя собствена житейска философия за света и са създали най-точния времеви калентар; - в нея е вграден целия древно български календар; - има съвършена конструкция съобразена с изискванията на съкралната геометрия; - на тази база създава много добър баланс на енергийните потоци в пространството и концентрира много положителна енергея за здравословен живот.

МАРИН СТАНЕВ - КОЗАРЕВ ЕООДИзработваме стационарни и походни юрти съобразени с желанията и идеите на клиентите като задължително спазваме изискванията на древно българската житейска философия-Човекът част от Вселената! Проектираме и изграждаме атрактивни туристически обекти от юрти. Нашата проектанска и производствена дейност не свършва до тук и само с това! Усилено провеждаме проучвателна и изследователска дейност за архитектурата и строителните умения на българите в епохата на възраждането. Издирваме оригинални български техники и технологии за конструиране, изграждане, архитектурно и интериорно ситуиране на българската къща съобразена с икономичността, енергоемкостта, уюта и здровословния живот в нея. За радост, чест и гордост българите, и в дълбоката древност, и в епохата на възраждането са умеели до съвършенство това. Стремим се да бъдем техни достойни потомци и последователи. Проектираме и изграждаме по оригинелни български технологии приносими, сглобяеми дървени къщи от основи до ключ. НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ, А ВИЕ ИЗБИРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!

Ключови думи:
MARIN STANEV KOZAREV ,МАРИН СТАНЕВ КОЗАРЕВ, Ягода община Мъглиж, Сглобяеми къщи Стара Загора, Преносими сглобяеми къщи, изграждане юрти дърво, изграждане градински къщи, изграждане еко къщи, изграждане пасивни къщи, изграждане сламени къщи, алтернативно строителство пловдив, изграждане тракийска къща, изграждане странджанска къща , изграждане родопска къща, изграждане керпичена къща, традиционна мебел, изграждане парапети дървени, изграждане бесетки дървени, изграждане миндерлък пералня, трикрак стол долапи
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 18332 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории