ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дърва за огрев Магнум ЕООД
Магнум ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дърва за огрев
населено място: Габрово - област / Община Севлиево
Адрес: гр. Севлиево, ул. Никола Петков 60
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ИЗНОС КАРТА

Магнум ЕООД - Дърва за огрев в град Севлиево

Магнум ЕООД се занимава с износ и продажба на дърва за огрев и въглища. Фирмата се занимава също и с добив на дървен материал в Севлиево.

Износ на дърва за огрев и въглища от Магнум ЕООД Севлиево

Фирма Магнум ЕООД в град Севлиево извършва износ на дърва за огрев и въглища. Продукцията която реализираме отговаря на всички изисквания за успешно търгуване на наши и чужди пазари. Целта на Магнум ЕООД е да успее да задоволи нуждите на своите клиентите и търсенето на пазара, чрез гъвкава ценова политика, постоянна складова наличност, високо качество и бързина при изпълнение на поетите поръчки.

Продажба на въглища и дърва за огрев от Магнум ЕООД в град Севлиево

Магнум ЕООД е фирма в град Севлиево, която извършва продажба на въглища и дърва за огрев. Дружеството притежава богат опит и има установени традиции в дървообработването и продажбата на дърва за огрев и въглища. Основни принципи в работата на Магнум ЕООД са: професионално и коректно отношение към работника и клиента, изпълнение на експресни поръчки, качествено и бързо изпълнение на поетите поръчки.

Служителите на Магнум ЕООД подбират единствено качествен дървен материал за клиентите на фирмата. Магнум ЕООД разполага с модерно оборудвана производствена база. Съвременните машини и квалифицираните служители, допринасят за утвърждаване високи позиции в областта на отрасъла. Въглищата, предлагани от Магнум ЕООД са с ниско пепелно съдържание и висока карбонизация. Всяко заявено количество и начин на пакетиране могат да бъдат договорени с клиентите ни.

Добив на дървен материал от Магнум ЕООД в град Севлиево

Магнум ЕООД извършва добив на дървен материал в град Севлиево. Фирмата разполага с необходимата механизация и техника за дърводобив и транспортиране на дървен материал. Дружеството притежава собствен цех обработка и склад за временно съхранение на добития и преработен дървения материал. Дружеството разполага с модерно оборудвана производствена база. Иновативните машини и високо квалифицираният персонал, допринасят за утвърждаване високи позиции в тази сфера.

Ключови думи:
Магнум ЕООД, продажба дърва за огрев Севлиево, износ дърва за огрев Севлиево, продажба въглища Севлиево, износ въглища Севлиево, дърводобив Севлиево
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9854 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории