ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги М ЕНД М АКАУНТКОНСУЛТ
М ЕНД М АКАУНТКОНСУЛТ
М ЕНД М АКАУНТКОНСУЛТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
ДАНЪЧНА ЗАЩИТА
ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА БАНКОВО КРЕДИТИРАНЕ
ГОДИШНО СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ
РЕГИСТРАЦИЯ ПО ЗАКОНА ЗА ДДС
Т Р З и ЛИЧЕН СЪСТАВ
СЧЕТОВОДНО ОБЛУЖВАНЕ
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: град София / Сердика
Адрес: гр.София ул.„Камен Андреев” № 24
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

М ЕНД М АКАУНТКОНСУЛТ

Фирма М ЕНД М АКАУНТКОНСУЛТ / M AND M AKAUNTKONSULT предлага гъвкави счетоводни услуги, подходящи както за големи фирми, така и за новорегистрирани. M AND M AKAUNTKONSULT е специализирана в извършването на професионални счетоводни и осигурителни услуги и консултации, пенсионни преписки, както еднократно, така и в абонаментни пакети на достъпни цени.

За Нас

Счетоводна къща „М енд М” - фирма, която предоставя счетоводни услуги, регистрация на фирми и трудово-правни консултации. Клиентите ни получават отговорен и надежден партньор, който извършва счетоводно обслужване на най-високо професионално ниво. С услуги от счетоводители на „М енд М” ще забравите за проблемите с отчитането, подаване и подготвяне на необходими документи, както и други необходими процеси, а изцяло ще може да се съсредоточите върху развитието и просперитета на Вашия бизнес. За целия период на нашето съществуване ние сме спечелили доверието на нашите клиенти и партньори. Добрата ни репутация се гради на качествения екип, който се грижи за предоставянето на висококвалифицирано счетоводно и трудово-правно обслужване. Нашата фирма е готова да предостави най-широк спектър от услуги за всички, които имат нужда от тях, в това число: абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, изготвяне на годишни данъчни декларации, ДДС регистрации, регистрации на фирми, консултации в областта на счетоводството и данъците, а също така и трудово-правни консултации. При сътрудничество със счетоводна къща „М енд М”, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите гарантиран резултат, оптимално качество и бързо реагиране в комбинация с оптимална цена. Ние сме винаги отворени за взаимно-изгодно сътрудничество, за което свидетелства нарастващия кръг на бизнес контакти и партньори. Нашата политика е - индивидуален подход и внимание към всеки клиент, независимо от техния статут и други формалности. В условията на бързо развиващата се динамична бизнес среда, бързо променящото се законодателство и законови изисквания, необходимо условие, е бизнесът Ви да има отговорен партньор в сферата на правните и счетоводни услуги. Счетоводна къща „М енд М” Ви гарантира коректност, отговорност и компетентност!

Нашата фирма Ви предлага гъвкави счетоводни услуги, подходящи, както за големи фирми, така и за новорегистрирани. „М енд М” е специализирана в извършването на професионални счетоводни и осигурителни услуги и консултации, пенсионни преписки, както еднократно, така и в абонаментни пакети на достъпни цени.

Нашето мото е “Коректност, отговорност, компетентност” .


Ключови думи:
М ЕНД М АКАУНТКОНСУЛТ / M AND M AKAUNTKONSULT ,счетоводство София,счетоводни услуги София,осигурителни услуги и консултации София,годишно счетоводно приключване София,ТРЗ и личен състав София,счетоводно облужване София,пенсионни преписки София,счетоводни и осигурителни услуги София,регистрации на фирми София,ДДС регистрации София,годишно счетоводно приключване София,изготвяне на годишни данъчни декларации София,счетоводно и трудово-правно обслужване София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 15545 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории