ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машини и оборудване ЛУМАКС
ЛУМАКС
ЛУМАКС
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Машини и Машиностроене / Машини и оборудване
населено място: град Габрово / Център
Адрес: ул. "Хр.Смирненски" №50
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЛУМАКС - Машини оборудване ЦЕНТЪР в ГАБРОВО

LUMAX, Фирма ЛУМАКС е специализирана в проектирането, конструирането и изграждането на съоръжения за индукционно нагряване и топене на метали. А също така, проектира и произвежда специализирани термо регулатори на базата на съвременни микро процесорни технологии за лабораторни и промишлени цели. Производствената база се намира в град Габрово.

Фирма ЛУМАКС ООД е създадена през 2004 г . От 2005 присъствува активно на пазара. От пролетта на 2006 г участвува редовно във всички специализирани форуми и изложения, провеждани в България, като: Медикус Денто Галения - гр.Пловдив и Булмедика Булдентал в гр.София. ЛУМАКС ООД проектира, конструира и изгражда чрез собствени специалисти и в коопериране малки и големи съоръжения за индукционно нагряване и топене на метали, в металургията и ковашко - пресовата индустрия. Изгражда промишлени пещи в керамичното и стъкларско производство; при прахово боядисване. Проектира и произвежда специализирани термо регулатори на базата на съвременни микро процесорни технологии за лабораторни и промишлени цели.

Фирма Лумакс ООД извършва следните услуги: производство на зъботехническо и златарско оборудване, управление на температурни режими, изграждане на съоръжения за индукционно нагряване на черни и цветни метали, електросъпротивителни пещи за ковашко – пресовата индустрия и изграждане на промишлени съоръжения за индукционна закалка. Лумакс ООД предлага: полимеризатори за пластмаса, парогенератори, електрополири, кастомати за леене, муфелни пещи, моделажни ножове за восък и др. Производствената база на фирмата се намира в гр.Габрово.

Ключови думи:
ЛУМАКС, Машини оборудване ЦЕНТЪР ГАБРОВО, производство зъботехническо златарско оборудване, управление температурни режими, изграждане съоръжения индукционно нагряване черни цветни метали, златарско оборудване, съоръжения индукционна закалка, зъботехническо оборудване.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 9381 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории