ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Асансьори и ескалатори Лифтком
Лифтком
Лифтком
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Машини и Машиностроене / Асансьори и ескалатори
населено място: град Шумен / Добруджански
Адрес: бул. Ришки проход 219
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС КЛИЕНТИ КАРТА

Лифтком - Производство на асансьори и ескалатори в Шумен

Лифтком е специализирана фирма за производство на домашни, пътнически, кухненски, панорамни асансьори, ескалатори и платформи за инвалиди в Шумен.

Фирма Лифтком в град Шумен е насочила своята основна дейност към проектиране, производство, сервиз и монтаж на асансьори и ескалатори. Малко след своето основаване , компанията започна да осъществява внос на движещи пътеки и ескалатори. Асансьорите които предлагаме са домашни, болнични, кухненски, панорамни, подемници за инвалиди, автомобилни и товарни и пътнически.

Домашни асансьори от Лифтком Шумен

Домашните асансьори се препоръчват за многоетажни къщи или жилищни кооперации,където не е желателно да се сменя фасадата или архитектурата на даден обект.Сложността на дизайна и конструкцията идва с това ,че асансьорната уредба,трябва да е съобразена с наличие на междустълбищно пространство,вече построената сграда или външна стена за изграждане на конструкция за домашен асансьор.

Кухненски асансьори от Лифтком Шумен

Кухненските асансьори се използват предимно в заведения за бързо хранене,детски градини,хотели,ресторанти и домове с висока етажност.Предимно с тях се транспортират хранителни продукти и храни.Кабината се изработва от INOX материал отговарящ на регламентирани санитарно-хигиенните норми.Вратите могат да се отварят по три начина: полуавтоматично, хоризонтално и вертикално.

Пътнически асансьори от Лифтком Шумен

Пътническите асансьори е вид кабина предназначена за офис сгради и хотели.Ние Ви предлагаме няколко модела.Модел Стандарт се препоръчва при жилищни сгради.Сеплата линия на кабината подсказва комфорт и удобство,а материали с които е декорирана улесняват нейната поддръжка и почистване.

Панорамни асансьори от Лифтком Шумен

Панорамните асансьори предлагани от фирма Лифком в град Шумен придават раздвижен и модернистичен вид  и стил на сградите на които са монтирани. Стъклото на панорамните асансьори може може да бъде огънато или право. Подът и таванът също могат да се изработят от стъкло, като тази комбинация придава екстравагантен изглед . За панорамни асансьори с външен монтаж, можем да проектираме, изработим и монтираме и шахтата на асансьора.

Болнични асансьори от Лифтком Шумен

Лифком е фирма в град Шумен, която предлага болнични асансьори, отговарящи на специални санитарно-хигиенни изисквания, както и с пълен достъп на лица с различни потребности и инвалидни колички. Дълбочината на кабината е предвидена за трансортират на болнично легло с придружител или носилка.

Товарни асансьори от Лифтком Шумен

Лифтком град Шумен извършва производство на товарни асансьори. Кабината на тези асансьори се изработва от неръждаема стомана, специална пластифицирана ламарина , рифел и инокс. Подът е от рифел, гранитогрес или мрамор в зависимост от желанието на клиента.

Вратите могат да бъдат ръчно отварящи се, двукрили или грунд, автоматични от INOX или друг материал. Товарния асансьор може да бъде хидравличен , проходен, който позволява  транспортиране на автомобили заедно с пътник и дизайн по идея на клиента.

Платформи за инвалиди от Лифтком Шумен

Фирма Лифтком в град Шумен извършва производство на платформи за инвалиди. Тези платформи  са  движещи се по релси със завои, лесно пригодими към промени в междустълбищните площадки и наклоните на стълбищата. Платформите имат за цел да позволяват на хората в инвалидни колички, самостоятелно придвижване надули и нагоре. Платформите, предлагани от Лифтоко са 3 варианта:

  • Много големият вариант е с големина на платформата 1250 х 800 мм
  • Големият вариант разполага с голяма платформа за инвалидни колички с големи размери.
  • Стандартният вариант е платформа с малък размер,  която е подходяща за  монтаж в малки помещения

Съоръженията могат да бъдат монтирани във вече съществуващи сгради. Подходящи са и за външни монтажи.

Ескалатори и движещи пътеки от Лифтком Шумен

Ескалаторите и движещите пътеки, предлагани от фирма Лифтком в град Шумен подсигуряват изключителен комфорт, визия и мобилност на придвижване. Лифтком може да изпълни всяко ваше желание за дизайн, както и да консултира при изборът на правилната движеща пътека или ескалатор за сградата ви.

Съоръжения на Лифтком има изградени в много университети, училища, подлези, частни и  обществени  сгради. Компанията гарантира за високото качество на материалите, както и  безаварийната идългогодишна експлоатация.

Ключови думи:
болнични асансьори, платформи инвалиди, панорамни асансьори, товарни асансьори, кухненски асансьори, пътнически асансьори, производство асансьори, производство ескалатори, пътнически асансьори, товарни асансьори, панорамни асансьори, кухненски платформи, гаражни платформи, платформи инвалиди, монтаж асансьори, монтаж ескалатори, производствена база шумен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13724 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории