ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ
ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ
ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Локорско
Адрес: ул. Васил Кънчев 26 вх.Д офис 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КЛИЕНТИ КАРТА

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ - Спедиция, вътрешен и международен транспорт София

Фирма Лагермакс Спедицио Българи е със седалище в град София и се занимава със спедиция, вътрешен и международен транспорт на товари със собствени и наети превозни средства. Фирмата предлага складиране на входящи и изходящи групажни пратки от и за Европа.

Спедиция, вътрешен и международен транспорт на товари София

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ - Спедиция, вътрешен и международен транспорт СофияФирма Лагермакс Спедицио Българи се занимава със спедиция, вътрешен и международен транспорт на товари със собствени и наети превозни средства. Спедиторската фирма е със седалище в град София.

Дружеството е част от австрийския концерн Лагермакс. Лагермакс Спедицио Българи организира превоз на продукция на фирми, ситуирани предимно в Австрия. Сред приоритетите на фирмата е и транспортът на резервни части за автомобилната индустрия.

Фирма Лагермакс е на българския пазар от 2005 година, като създава собствено представителство в град София. В началото Лагермакс Спедицио Българи се занимава с чиста спедиция и организира превози с нает транспорт.

Управител на фирма Лагермакс Спедицио България е господин Павел Цанов. Спедиторската фирма работи на партньорски начала с по-големи фирми или на свободния пазар, когато има заявки по определени релации.

Основна цел на Лагермакс Спедицио България е развитието на групажна линия между България и Австрия. Днес по тази релация пътуват 7 до 10 камиона седмично. Дружеството доставя и пратки в рамките на страната.

Собствени автомобилни композиции превозват около 50% от товарите на Лагермакс Спедицио България. Останалите 50% се поемат от подизпълнители. Спедиторската фирма работи основно с по-малки превозвачи.

Фирма Лагермакс Спедицио България разполага с тридесет и два 40-тонни камиона. Автопаркът е изграден от нови превозни средства, отговарящи на най-новите екостандарти Евро 5 и EEV. Основният вид транспорт извършван от спедиторската фирма са сухопътните превози.

Фирмата работи на партньорски начала с конкурентоспособни български контрагенти, за извършване на въздушен и морски транспорт.

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ - Спедиция, вътрешен и международен транспорт СофияСкладиране на входящи и изходящи групажни пратки София

Фирма Лагермакс Спедицио Българи предлага на своите клиенти складиране на входящи и изходящи групажни пратки от и за Европа. Спедиторската фирма разполага със собствен склад, поемащ нуждите на крос-докинга за групажните линии.

Складовете се намират в село Локорско (Северна дъга на Софийския околовръстен път) и заемат площ от 580 кв. м. В тях се подготвят и разпределят пратките по дестинации, след което контрагентите на фирмата ги доставят до крайните получатели.

Ключови думи:
спедиция София, вътрешен транспорт товари София, международен транспорт товари София, складиране входящи групажни пратки София, складиране изходящи групажни пратки София, спедиторски услуги София, транспортни услуги София, LAGERMAX SPEDITSIO BULGARIA
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14059 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории