ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински лаборатории Лаборатория Рамус
Лаборатория Рамус
Лаборатория Рамус
ДИАГНОСТИЧНИ ПАКЕТИ
Репродуктивна функция
Функция на щитовидна жлеза
Ендокринна система
Трета възраст
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински лаборатории
населено място: град София / Оборище
Адрес: ул. Ангиста 2-4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ЛАБОРАТОРИИ МАНИПУЛАЦИОННИ КАРТА

Лаборатория Рамус - Медицинска лаборатория в София, Оборище

Медицинска Лаборатория Рамус се намира в град София. В лабораторията се провеждат всички групи изследвания. Лаборатория Рамус разполага със специалисти по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология.

Медицинска Лаборатория Рамус в София, Оборище

Лаборатория Рамус - Медицинска лаборатория в София, ОборищеМедицинска Лаборатория Рамус се намира в град София, квартал Оборище. Лабораторията предлага извършване на всички групи изследвания на деца и възрастни на преференциални цени.

Лаборатория Рамус предлага диагностични пакети за Детска градина, Детска ясла и Детска профилактика. В лабораторията се извършва взимане на проба и отчитане на резултати и в почивните и празничните дни.

Медицински и лабораторни изследвания от Лаборатория Рамус в София

В Лаборатория Рамус се извършват всички групи медицински и лабораторни изследвания. Лабораторията разполага със съвременно оборудване, модерна апаратура и консумативи с най-високо качество.

За съхранение и защита на резултатите на пациентите, автоматизираните аналитични системи са свързани със съвременен софтуер. Лаборатория Рамус разполага с високо квалифициран персонал, който валидира и подлага на ежедневен лабораторен контрол измерваните параметри.

Медико диагностична лаборатория Рамус ООД има винаги отлични резултати за всички контролирани параметри и взима участие във всички системи за външен лабораторен контрол. Основна цел на лабораторията е да предложи на своите пациенти качествена медицинска помощ в удобно за тях време и място.

Лаборатория Рамус разполага с над 100 филиала за вземане на проби и първична регистрация на пациенти в град София и цялата страна. Всеки спесимен се транспортира съгласно изискванията за добра лабораторна практика и се кодира с индивидуален шифър.

В деня на вземане на пробите се изработват и назначените в лабораторията тестове. СМДЛ Рамус ООД осигурява индивидуален достъп до резултати на всички пациенти на своят интернет адрес. Лабораторията предлага безплатно изпращане на резултат на e-mail или предоставя парола и ID като sms за достъп на посочен от пациента телефон. Готовите резултати са достъпни за пациентите още в деня на вземане на материала за изследване.

Клинична лаборатория и микробиология от Лаборатория Рамус в София

Медицинска лаборатория Рамус разполага с повече от 30 специалиста с висше медицинско образование. В лабораторията работят високо квалифицирани специалисти по:

  • клинична лаборатория,
  • микробиология,
  • вирусология,
  • имуно-хематология,
  • клинична патология,
  • медицинска паразитология

Във филиалите на лаборатория Рамус, както и в централните лаборатории работят отлично подготвени и опитни лаборанти. СМДЛ Рамус ООД предлага безплатна консултация за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна специалност.

Лаборатория Рамус има дългогодишен професионален опит и участва успешно по различни международни проекти и клинични проучвания. Богатият опит дава възможност на лабораторията да работи по специализирани проекти на изключително високо ниво, предоставяйки качествени резултати, съпоставими с тези на водещи лаборатории във Франция, Германия и САЩ.

СМДЛ Рамус ООД преминава ежемесечни одити от различни специализирани международни компании.

Ключови думи:
медицинска лаборатория София Оборище, медицински изследвания София Оборище, лабораторни изследвания София Оборище, клинична лаборатория София Оборище, микробиология София Оборище, вирусология София Оборище, имуно хематология София Оборище, клинична патология София Оборище, медицинска паразитология София Оборище, Laboratoria Ramus
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 27493 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории