ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги Контракт Плюс
Контракт Плюс
Контракт Плюс
УСЛУГИ
Счетоводни услуги
Трудово-осигурителни услуги
Регистрация
Цени
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: град София / Белите Брези
Адрес: ул. Дойран 12 вх. А, ет. 6, ап. 17
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КЛИЕНТИ КАРТА

Контракт Плюс - Счетоводните услуги в София, кв. Белите Брези

Фирма Контракт Плюс предлага счетоводни услуги, трудово-осигурителни услуги, регистрации и представителство. Счетоводната кантора се намира в град София, кв. Белите Брези.

Счетоводни услуги от Контракт Плюс град София, Белите Брези

Част от счетоводните услуги, които предлага Контракт Плюс са: съставяне на първични документи ( заповеди, протоколи, фактури, платежни нареждания ), изготвяне на и справки-декларации и дневници по ЗДДС, съставяне на данъчен и счетоводен амортизационен план, поддържане на регистри ( доставчици, каса по валути, клиенти, банкови сметки ), изготвяне на отчети, съхранение на информация на хартиен и магнитен носител.

Трудово-осигурителни услуги в град София, кв. Белите Брези

Счетоводна кантора Контракт Плюс град София предлага трудово-осигурителни услуги. Този вид услуги включват: изготвяне на граждански и трудови договори, издаване и попълване на трудови и книжки, изготвяне на ведомости за изплатени заплати, поддръжка на лични досиета, подготвяне на документи за пенсиониране, издаване на документи за прекратяване на трудови правоотношения.

Регистрации и представителство в град София от фирма Контракт Плюс

В областта на регистрациите и представителството, Контракт Плюс предлага: Издаване и заверка на осигурителни книжки в НОИ, регистрация на самоосигуряващи се лица, Доказване на техническа и кадрова обезпеченост, подаване на Годишния финансов отчет към НСИ, защита при ревизии и проверки от приходната администрация, регистрация и прекратяване на трудови договори по Интернет.

Счетоводната кантора в град София, кв. Белите Брези

Счетоводна кантора Контракт Плюс град София е специализирано дружество в сферата на счетоводните услуги, здравно и социалното осигуряване, пенсионни, данъчни и финансови консултации за нуждите на средния, малкия и големият бизнес. Предимства на нашата кантора са: конфиденциалност на информацията, посещения на място при клиента, индивидуален подход, актуална информация и анализ на счетоводна отчетност, конкурентни цени, качествено и прецизно счетоводно обслужване.

Екипът служители в Контракт Плюс извършва модерно и професионално счетоводно обслужване, посредством отлични знания и умения, както и програмни софтуери, разработени от Микроинвест.

Ключови думи:
счетоводните услуги София Белите Брези, трудово осигурителни услуги София, регистрации София Белите Брези, счетоводната кантора София Белите Брези, цени счетоводните услуги София, Счетоводна къща София Белите Брези, счетоводни услуги Контракт Плюс,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 15420 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории