ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Специализирани клиники Клиника Професор Коеви
Клиника Професор Коеви
Клиника Професор Коеви
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Специализирани клиники
населено място: град Варна / Район Приморски
Адрес: ул. Селиолу 34
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОГРАМИ КАРТА

Клиника Професор Коеви - Специализиран ендокринологичен център във Варна

Клиника Професор Коеви е специализиран ендокринологичен център в гр. Варна. В клиниката се извършва лечение на различни ендокринологични заболявания като: захарен диабет, метаболитен синдром, дислипедимии.

Специализиран ендокринологичен център във Варна

Специализиран ендокринологичен център във ВарнаКлиника Професор Коеви e специализиран частен ендокринологичен център, открит на 1 март 2002 година в град Варна. Клиниката е създадена с цел да предостави високо специализирана ендокринологична помощ, начело с едни от най-изтъкнатите български ендокринолози: Проф. Д-р Лидия Коева, Проф. Д-р Драгомир Коев и Проф. Енчо Калчев.

Специализиран ендокринологичен център разполага с медицински кабинетеи оборудвани с ехограф, остеометър, съдов доплер, електрокардиограф и се извършват всички хормонални изследвания и функционални ендокринологични тестове.

Лечение на захарен диабет от Клиника Професор Коеви град Варна

Захарният диабет е болест, която се характеризира с повишено ниво на кръвната захар в организма, което се дължи на отслабената реакция на клетките към инсулина или на недостатъчното му произвеждане в тялото.

Инсулинът представлява хормон, който стимулира клетките да абсорбират глюкозата и да я трансформират в необходимата за функционирането им енергия. Когато клетките не абсорбират достатъчно глюкоза, тя се натрупва в кръвта  до усложнения в сърдечно-съдовата, нервната и други системи.

Лечение метаболитен синдром от Клиника Професор Коеви град Варна

Метаболитен синдром е комбинация от затлъстяване с други болестни състояния на хомеостазата на мазнините, захарите и белтъчините в организма, която увеличава риска за развитие на сърдечно-съдово заболяване и диабет.

Метаболитният синдром е световен проблем, засягащ голям брой хора и заболеваемостта нараства с възрастта и наднорменото тегло.

Лечение дислипедимии от Клиника Професор Коеви град Варна

Дислипидемията, представлява повишено съдържание на холестерол и триглицериди в кръвта. Тя е един от основните рискови фактори за коронарна болест (ИБС). При всички форми на дислипидемия първият етап е диетолечение и при неуспех се започва лекарствена терапия. Диетолечението трябва да продължи и след като се вземе решение за използване на медикамент. 

Ключови думи:
КЛИНИКА ПРОФЕСОР КОЕВИ, CLINIC PROF. KOEVI, проф. Драгомир Коев, Проф. Д-р Лидия Коева, Проф. Енчо Калчев, лечение ендокринологични заболявания варна, лечение захарен диабет варна, лечение метаболитен синдром варна, лечение дислипедимии варна, хормонални изследвания приморски варна, функционални ендокринологични тестове варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7507 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории