ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Вентилационна и климатична техника КЛИМАКОМ
КЛИМАКОМ
КЛИМАКОМ
ПРОДУКТИ
Климатична техника
Вентилационни системи
Термопомпени системи
Въздушни завеси
дейност: Инсталации, техника / Вентилационна и климатична техника
населено място: град София / Сухата Река
Адрес: бул. "Владимир Вазов" №52
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

КЛИМАКОМ - Официален представител за България на климатична и вентилационна техника с марка Mitsubishi Electric в София

Фирма КЛИМАКОМ предлага високотехнологична климатична,вентилационна и отоплителна техника.Компанията е официален представител и дистрибутор на Mitsubishi Electric за България.

Фирма Климаком е с основна дейност търговия на климатична и вентилационна техника.Ние предлагаме в търговската мрежа богата гама термопомпени системи,въздушни завеси и други продукти.

Климатичната техника е едно ефективни и удобно отопление.Климатиците които предлагаме са с високо качество и допринасят приятна обстановка в дома,офиса или хотела.Ние ще ви консултираме и ще изберем за Вас климатизация в зависимост от вашият бюджет и изисквания.Климаком предлага промишлени и полупромишлени климатици,битови,централни и други видове.Всички те са на доказани марки и се характеризират с ниски нива на шум и ниски енергийни разходи.Ние Ви предлагаме услугата монтаж от специално подбрани за тази цел групи.

Вентилационните системи предлагани от нас са таванни,стенни и вградени.Стенните системи са подходящи за жилища с добра изолация.Таванните предлагат,управление на влажността,екологично възстановяване на енергията и позволяват на системите за климатизация да осигуряват икономии на електроенергия и оптимален комфорт в помещенията.Вградените вентилационни системи екологично възстановяват енергията,придават оптимален комфорт и са икономични.

Термопомпените системи използват температукрата на водата и земята и служат за охлаждане и отопление на жилищни сгради,пренасят топлина,затоплят  вода за битови нужди и други удобства.Този вид система е  по-ефективна от слънчевите колектори.

Въздушните завеси могат да бъдат монтирани в голями и малко магазини,индустриални и обществени сгради,както на скрити в тавана така и на открито.Те се доставят с воден,електрически или без нагревател.

За уюта,чистотата и топлината във вашият дом или офис,изберете продуктите на фирма Климаком.За Вас ние предлагаме климична и вентилационна техника,термопомпени системи,въздушни завеси и много други стоки с гарентиран произход и качество.

Ключови думи:
продажба високотехнологична климатична техника софия,вентилационна техника софия, продажба отоплителна техника суха река софия,инверторни климатици суха река софия, продажба термопомпени системи сухаре ка софия,продажба въздушни завеси суха река софия,влагоуловители суха река софия,вентилационни системи суха река софия, климатици Мицубиши Електрик София, климатици Mitsubishi Electric София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 10350 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории