ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Вентилационна и климатична техника Кис Клима
Кис Клима
Кис Клима
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Вентилационна и климатична техника
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: ул. Алцеко 16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

Кис Клима - Проектиране и изпълнение на климатични инсталации в Пловдив

Фирма Кис Клима се занимава с проектиране, строителство, инженеринг и реинженеринг на инсталационни работи за малки и големи обекти. Седалището на фирмата се намира в гр. Пловдив.

Фирма Кис Клима е с богат опит в реинженеринга, инженеринга, строителството и проектирането на инсталационни работи за големи и малки, индустриални, комерсиални, административни и битови обекти.

Нашата цел е да успеем да предложим на клиентите, персонално и отлично изпълнение на задачите, които са ни възложени. Ние предлагаме безпроблемна експлоатация, професионален дизайн и високо качество на газови, климатични, вентилационни и отоплителни инсталации.

Компанията ни, в партньорство с фирма Микс Дизайн предлага организация, сформиране и управление на екипи по инженерни части като: паркоустройство и озеленяване, вертикална планировка и геодезия, канализация и водоснабдяване, електротехническа, технологична и конструктивна част.

Ценният ни екип притежава професионален опит в работата с проектантски бюра, строители, инженери и архитекти, като целим да постигнем високо качество на проектите които изпълняваме в рамките на определени срокове, съобразен със нормативните актове и закони на Републиката.

Партньорските ни отношения с фирми в областта на строителния надзор ни позволява да предложим на клиента: организиране, управление и консултиране на търгове за избор на изпълнители, надзор в строителството и проектирането, инвеститорски контрол, проектни проучвания и съгласуване на проектна документация.

Нашата мисия е да предложим на клиента оптимален вариант за климатизация, вентилация и отопление, да осигурим качество на максимално високо ниво, както на инженеринговите, така и на проектните работи. Инсталационните и проектните работи извършваме при стриктно спазване на нормативните и техническите актове.

Ключови думи:
КИС КЛИМА, ИНЖЕНЕРИНГ И СТРОИТЕЛСТВО в ПЛОВДИВ, KIS KLIMA, ПРОЕКТИРАНЕ ИНСТАЛАЦИОННИ РАБОТИ, СТРОИТЕЛСТВО ИНСТАЛАЦИОННИ РАБОТИ, ИНЖЕНЕРИНГ ИНСТАЛАЦИОННИ РАБОТИ, РЕИНЖЕНЕРИНГ ИНСТАЛАЦИОННИ РАБОТИ, ПРОЕКТИРАНЕ ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ, ИНЖЕНЕРИНГ ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ, ИНЖЕНЕРИНГ ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ИНЖЕНЕРИНГ КЛИМАТИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ИНЖЕНЕРИНГ ГАЗОВИ ИНСТАЛАЦИИ, ПРЕДПРОЕКТНИ ПРОУЧВАНИЯ, ПЪЛНО ПРОЕКТИРАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ ПРОЕКТ, СЪГЛАСУВАНЕ ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, НАДЗОР ПРОЕКТИРАНЕ, НАДЗОР СТРОИТЕЛСТВО, КОНСУЛТИРАНЕ ТЪРГОВЕ, УПРАВЛЕНИЕ ТЪРГОВЕ, ОРГАНИЗИРАНЕ ТЪРГОВЕ, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ПЛОВДИВ
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 8145 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории