ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Пластмасови изделия КИНТРЕЙД
КИНТРЕЙД
КИНТРЕЙД
ПРОДУКТИ
Пенополиетилен
Аеропласт
Полиетилен
дейност: Лека промишленост / Пластмасови изделия
населено място: град Пловдив / Източен
Адрес: Цариградско шосе местност Скобилица (на изхода на Пловдив посока Свиленград)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПЛИКОВЕ КАРТА

КИНТРЕЙД - Производство разпенен полиетилен и аеропласт в Пловдив

Фирма Кинтрейд ЕООД се занимава с производство на разпенен полиетилен и аеропласт и внос на полиетиленови полимери. Производствената и база се намира в град Пловдив.

Внос на полимери от Кинтрейд ЕООД в гр. ПловдивКИНТРЕЙД - Производство разпенен полиетилен и аеропласт в Пловдив

Кинтрейд ЕООД  е създадена през 1996 година, с основен предмет на дейност внос на полимери. Фирмата предлага основно полиетилен – ниско и високо налягане. Той е най-разпространеният вид пластмаса. Основното му приложение е в опаковъчната индустрия – за производство на полиетиленови торби, пликове, фолио, контейнери, бутилки и всичко необходимо за опаковането на готовата продукция.

Кинтрейд ЕООД  предлага различни по структура и плътност видове полиетилен, в зависимост от целите за които ще се използва и продуктите, които ще се произвеждат. Плътността на суровината определя и нейното предназначение. Фирмата изпълнява поръчки за доставка на полиетилен. Висококвалифицираните консултанти на фирмата ще Ви помогнат в избора на подходящия за Вас, в зависимост от целите на Вашето производство.

Производство на разпенен полиетилен от Кинтрейд ЕООД в гр. Пловдив

От  2004 година Кинтрейд ЕООД се занимава и с производство на разпенен полиетилен. За целта фирмата построява съвременно оборудван завод, който е първият такъв на територията на страната.

Разпененият полиетилен е високо ефективен материал за топло и звукоизолация. Произвежда се от полиетилен високо налягане (ниска плътност LDPE). Характеризира се с висока устойчивост на агресивните строителни материали, гъвкавост, не поддържа горене и не отделя вредни вещества. Предлага се на листове в два варианта - без покритие и едностранно каширан с алуминиево фолио.

Разпененият полиетилен притежава следните свойства:

  • топлоизолация
  • пароизолация
  • звукоизолация
  • лесен монтаж
  • дълъг живот (80-100 години)

Масово се използва в строителството, леката промишленост, производството на опаковки, хладилното оборудване, военната промишленост, автомобилостроенето и корабостроенето. Листовете се произвеждат в различни дебелини в зависимост от целите, за които ще се използва - 0.5, 1, 2, 3, 5, 8, 10, 20 и 50 mm.

Производство на аеропласт от Кинтрейд ЕООД в гр. Пловдив

От 2006 година Кинтрейд ЕООД стартира високо-технологична  и  линия за производство на аеропласт  - Bubble  Film. За целта фирмата е закупила съвременна италианска техника.

Аеропластът е известен още и като аеробол или опаковъчно фолио на балончета. Използва се като предпазна опаковка на различни видове изделия от стъкло, керамика, дърво, електроника и други материали които могат да се наранят при транспортиране.

Произведения от Кинтрейд ЕООД аеропласт се характеризира с високо качество, устойчивост и еластичност. Предлага се в ширина до 1,60m и дължина на ролката 100m. Произвежда се в следните варианти:

  • двуслоен
  • трислоен
  • каширан с пенополиетилен
  • каширан с HDPE фолио
  • каширан с алуминий
Ключови думи:
КИНТРЕЙД, производство разпенен полиетилен Пловдив, производство аеропласт Пловдив, аеропласт Bubble Film Пловдив, Kintrade Ltd, kintrejd eood, полиетилен Пловдив, полиетилени Пловдив, пенополиетилен Пловдив, фолио полиетолен Пловдив, Swisspor Пловдив, Arpechim Пловдив, HIP Пловдив, Chemopetrol Пловдив, TVK Пловдив, строителна изолация Пловдив, пликове полиетилен Пловдив, пликове аеропласт Пловдив,тръбна изолация Пловдив,профили от разпенен полиетилен Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 17736 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории