ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Мляко и млечни продукти Кери
Кери
Кери
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Мляко и млечни продукти
населено място: Смолян - област / Община Борино
Адрес: с. Борино, ул. Зора 18
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКЦИЯ КАРТА

Кери - Mлекопроизводство и млекопреработване Борино

Кери ЕООД се занимава с изкупуване, производство и търговия на мляко и млечни продукти. Фирмата разполага с мандра в село Борино, област Смолян.

Кери ЕООД е фирма, специализирана в производството и търговията на мляко и млечни продукти в село Борино, Община Смолян. Произведените продукти с марка Кери - Родопи са от висококачествено екологично чисто мляко, което се изкупува от фермерите в района.

Мандра Кери Борино

Кери ЕООД разполага със собствена мандра, разположена на територията на село Борино, Област Смолян. Мандрата на дружеството е съвременно обобрудвана с машини и техника, нужни при обработка мляко. Процесът на преработване стриктно се следи квалифицираните служители, които работят в мандрата. В Кери ЕООД се спазват точно определени правила при производствения процес, нижни за запазването на високото качество  на вложеното в него мляко.

Районът, в който е разположена Мандра Кери е екологично чист. Поради тези условия млякото и млечните продукти, които се произвеждат в тази област са биологично чисти и качествени.

Производство на млечни продукти от Кери Борино

Кери ЕООД предлага екологично чисто мляко и производство на млечни продукти с изключително високо качество, произведени във фирмена мандра със стриктно спазвани хигиенни условия. Фирмата гарантира лоялно отношение и спазването на срокове, както и точно и коректно разплащане при покупка на млякото. Кери ЕООД се е превърнала в желан партньор за района на област Смолян.

Изкупуване на мляко от Кери Борино

Кери ЕООД се занимава с изкупуване на мляко за производство на млечни продукти. Дружеството изкупува мляко от животновъди и местни фермери. Екипът от специалисти, работещ във фирмата следи за качеството на изкупуваното мляко, за да се получат висококачествени млечни продукти след неговата преработка.

Ключови думи:
мандра Кери Борино, изкупуване мляко Борино Смолян, производство млечни продукти Борино, производство млечни продукти Смолян, изкупуване мляко Борино, млечни продукти Кери Родопи, Мандра Кери Борино Смолян, търговия млечни продукти Кери,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 62060 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории