ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи КАРДЕНИ 63
КАРДЕНИ 63
КАРДЕНИ 63
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Прахово боядисване
>> Газови инжекциони
>> Компютърна диагностика
>> Авторемонти
>> Безплатна проверка на автомобила
>> Услуги
>> Продукти
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град София / Модерно Предградие
Адрес: ул. "Проф. Янаки Моллов" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

КАРДЕНИ 63 - АВТОСЕРВИЗИ ГАЗОВИ УРЕДБИ ВНОС МОНТАЖ ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ МОДЕРНО ПРЕДГРАДИЕ СОФИЯ

Фирма КАРДЕНИ 63 е с основна дейност ремонт на леки и лекотоварни автомобили, внос дистрибуция и монтаж на газови инжекциони и цех за прахово боядисване на детайли от метал, алуминий и стъкло. Фирмата се занимава с прахово боядисване, изпълнение на дървесни ефекти върху алуминиеви и метални изделия. Разполага с 4,6 и 7 метрови пещи. Базата на дружеството се намира в град София.

Фирма КАРДЕНИ 63 ООД е основана през 2006 година със основна дейност ремонт на леки и лекотоварни автомобили, внос дистрибуция и монтаж на газови инжекциони и цех за прахово боядисване на детайли от метал, алуминий и стъкло. Фирмата разполага с високо квалифициран персонал с дългогодишен опит в автосервизните услуги.  В автосервиз Кардени 63 се извършват всички видове текущи и основни ремонти. Автосервиза е оборудван с дву и четири колонни хидравлични подемници; модерен компютърен стенд за регулаж на преден и заден мост на автомобила; последно поколение автомобилна диагностика BOSCH. Автосервиза работи с всички лидери във вноса и дистрибуцията на авточасти. От дългогодишният опит фирмата е селектирала продукти с доказано качество и произход при монтажа на който ние даваме гаранция за извършеният от нас ремонт.

Фирма Кардени 63 предлага алтернативни горивни системи за конвертиране на автомобили, оборудвани с двигатели с искрово запалване, за работа с газообразни горива (LPG ), в съответствие с Регламент № 67, поправка № 1 /R67-01/, Регламент № 110 и Регламент № 115 на икономическата комисия за Европа на ООН. Ние работим в дългогодишно партньорство с водещи европейски фирми производители на компоненти за газови инжекциони като: TOMASETTO ACHILLE – световен лидер в производството на качествени мултиклапани (сонди) и редуктори; STAKO – световен лидер в производството на бутилки за втечнен и компресиран газ, предназначени за автомобили; AC AUTOGAZ – лидер в производството на електроника за автомобили. Кардени 63 поддържа тясно сътрудничество с дилърите на RENAULT & DACIA в цялата страна. От 2007 год. вгражда газови инжекциони в новите автомобили RENAULT и DACIA. Сервизът има опит в монтажа на АГУ на 4 – 6 – 8 цилиндрови автомобили. Предлага двугодишна гаранция и коректно гаранционно и след гаранционно обслужване.

Ключови думи:
КАРДЕНИ 63, KARDENI 63, АВТОСЕРВИЗИ МОДЕРНО ПРЕДГРАДИЕ СОФИЯ, газови инжекциони изплащане София, автосервизна дейност София, прахово боядисване София, пътна помощ София, пълен ремонт автомобил София, неговите системи възли София, смяна амортесьори София, смяна шарнири София, смяна накладки София, смяна дискове София, смяна карета София, ремонт стартерна система София, компютърна диагностика София.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 18369 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории