ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Авточасти КАРАЛИНА 89
КАРАЛИНА 89
КАРАЛИНА 89
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Авточасти
населено място: град Кърджали / Център
Адрес: бул. "Сан Стефано" №47
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

КАРАЛИНА 89 - Търговия авточасти леки и лекотоварни автомобили в Кърджали Център

KARALINA 89, Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е с предмет на дейност търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Магазинът на дружеството се намира в центъра на град Кърджали.

Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е с основен предмет на дейност търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили. За да бъде по-близо до клиентите си офисът на фирмата се намира в центъра на град Кърджали, на главен път, с лесен достъп до него и с паркоместа непосредствено пред магазина, а именно на бул. Сан Стефано №47.

Основният стремеж на фирмата е по- пълно, по- бързо и най-важното коректно задоволяване на нуждите на своите клиенти, още от първия ден са започнати постоянни преговори с вносители на авточасти за постигане на тази цел. Първоначално фирмата е търгува с авточасти за корейски автомобили, в последствие започва да предлага и части за японски автомобили. От една година КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален дистрибутор на фирма MANIMPEX ЕООД, която е вносител на авточасти за и европейски автомобили, а от скоро разполага и с резервни части за американски автомобили.   За здрава кола трябват не само качествени резервни части, но и професионален монтаж. Именно по тази причина, за да гарантира здравето и живота на своите клиенти, фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД вече разполага със сервиз, в който работят висококвалифицирани служители, които безкомпромисно и безпроблемно отстраняват всеки проблем от всяка кола.

Ключови думи:
KARALINA 89 EOOD, търговия авточасти леки автомобили Кърджали Център, КАРАЛИНА 89 ЕООД град Кърджали, оригинални резервни части лекотоварни автомобили, резервни авточасти Кърджали, продажба авточасти Кърджали
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12462 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории