ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Администрация Съюзи и организации Камара на инженерите по геодезия
Камара на инженерите по геодезия
Камара на инженерите по геодезия
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Администрация / Съюзи и организации
населено място: град София / Овча Купел 1
Адрес: ул. Земеделска 8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СТРУКТУРА КАРТА

Камара на инженерите по геодезия - Камара на инженерите по геодезия София

Камара на инженерите по геодезия се намира в гр. София. Тя е неправителствена организация, защитаваща интересите на членовете си и съдействаща за повишаването на професионалната им квалификация .

Камара на инженерите по геодезия - Камара на инженерите по геодезия СофияКамара на инженерите по геодезия в град София

Камара на инженерите по геодезия е основана през 2006 година поради нуждата от уеднаквяване на дейностите, свързани с геодезията и кадастъра.

Тя е обединяваща неправителствена организация, която представлява своите членове, защитава професионалните им права и интереси. Камарата организира курсове за повишаване на професионалната квалификация на членуващите и тяхната информираност за националните и международни стандарти в областта на геодезията, картографията и кадастъра. Освен това поддържа контакт със сродни камари и професионални организации в страната и в чужбина, организира конференции, семинари, срещи и други прояви, подпомагащи нейната дейност и тази на членовете.

Неправителствена организация на геодезистите в България

Камара на инженерите по геодезия е неправителствена организация на геодезистите в България. В изготвянето на нейната нормативна база, взимат участие всички действащи членове. Те представят становища по нормативни актове в областта на геодезията,  картографията и кадастъра. Председателят на организацията, взима участие в работата на Съвета по геодезия, картография и кадастър към Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Една от посоките в развитието на Камарата на инженерите по геодезия, е информиране на бъдещите инженери в областта, за техните възможности за реализация и повишаване на квалификацията съвместно с високо квалифицирани специалисти.

Неправителствената организация се ръководи от Управителен съвет на изборен мандат. Камарата на инженерите по геодезия насърчава своите членове, да участват в развитие на професията и да взимат участие в различни комисии.

Професионална квалификация от Камара на инженерите по геодезия

Камарата на инженерите по геодезия, организира курсове за професионална квалификация. За целта тя осъществява сътрудничество с висшите училища за подготовка на инженери в областта на геодезията и в сътрудничество с тях, организира курсове за квалификация, практики, следдипломно и професионално обучение.

Провеждат се и редица семинари и работни срещи, се цел повишаване на квалификацията и информираност на студентите и членовете на камарата за развитието на стандартите по геодезия в световен мащаб.

Ключови думи:
камара инженерите геодезия, геодезия София, неправителствена организация геодезисти, инженери геодезисти София, камара инженери геодезисти, курсове професионално обучение геодезия и кадастър София, обучение геодезия и кадастър София, професионална квалификация геодезия и кадастър София, квалификационни курсове геодезия и кадастър София, практики геодезия и кадастър София, kamara injenerite geodeziq
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6229 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории