ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство мебели КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ ЕТ
КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ ЕТ
КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ ЕТ
ПРОДУКТИ
>> Офис обзавеждане
>> Библиотеки
>> Конферентни маси
дейност: Производство / Производство мебели
населено място: град София / Гоце Делчев
Адрес: бл.251, вх.Г
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ ЕТ - Производство и търговия на мебели София Гоце Делчев

KAM NIKOLA STOIKOV ET, Дейността на фирма КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ ЕТ е в сферата на производството на мебели, директен внос на фурнир, лакове и масивна дървесина от Италия. Офисът на фирмата се намира в град София.

“КАМ - Никола Стойков” – една преуспяваща, работеща в по-големи мащаби фирма, е интересна и полезна за хората от мебелния бранш със своя опит и постижения. Собственикът на фирмата г-н Никола Стойков работи от много години в областта на мебелите. През 1991 г. създава фирмата, която първоначално се занимава с внос на суровини и материали за мебелното производство, по-късно и с внос и износ на мебели, а от 1997 г. става мажоритарен собственик на предприятието “Дъб” във Враца. Вниманието му през последните години е насочено основно към производството на висококачествени мебели с участие на масивна дървесина, естествени фурнири и специални лакове.
В дейността на фирмата активно са включени всички членове на семейството, а те са: Никола Стойков, съпругата му, синът и дъщеря му – всички са завършили ВЛТИ. Техният баща и дядо – Иван Хитов, е известен специалист в мебелното производство, завършил столарското училище в Русе. Работил е в Австрия, а след национализацията у нас през 1947 г. е ръководител на проектантска група и един от основателите на Проектантския институт за мебели в София. С увеличаване на семейството зетят и снахата също се включват активно в дейността на фирмата. Може с право да се посочи, че това е една фамилия от три поколения с богати традиции в областта на производството на мебели. С изключителната си енергичност, предприемчивост и прагматичност Стойков увлича в работата останалите членове на фамилията, умело синхронизира и насочва техните действия и увеличава потенциала на фирмата.
Едно от многото постижения на фирма “КАМ - Никола Стойков” е не само активизирането и разширяването на производствената дейност на предприятие “Дъб”, но и постигане на високо качество при произвежданите мебели. Те успешно се конкурират на американския пазар, с тях се обзавеждат правителствени сгради. Това са уникални мебели, които малко други фирми са в състояние да произведат. На американския пазрар българските фирми доскоро изнасяха главно столове. Изненадващо и похвално е, че фирма “КАМ - Никола Стойков” успя именно там, в страната на най-големия производител на офисмебели, да изнася успешно в продължение на няколко години офисобзавеждане. Това е потвърждение и убедителен пример, че при добро проучване на пазара и много сериозна подготовка за удовлетворяване на неговите изисквания, успехът винаги идва.

Ключови думи:
KAM NIKOLA STOIKOV ET, КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ ЕТ, мебели Стойков софия, производство мебели Стойков, софия производство мебели, работни столове, мека мебел, заседателни маси, офис столове, офис стелажи, производство на офис столове, Офис мебели, шкафове, мебели за компютърно оборудване, бюра, банкови мебели;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12295 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории