ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински кабинети Кабинет по естетична и клинична дерматол
Кабинет по естетична и клинична дерматология
Кабинет по естетична и клинична дерматология
ДЕЙНОСТИ
Мезотерапия
Апаратни процедури
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински кабинети
населено място: град Добрич / Широк център
Адрес: ул. Адриана Будевска 6 Работно време: Понеделник, сряда и Петък: от 10:00 до 14:00, Вторник и четвъртък: от 14:00 до 18:00
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Кабинет по естетична и клинична дерматология - Лекар дерматовенеролог в град Добрич

Д-р Вяра Ангелова е лекар дерматовенеролог. В кабинета по клинична и естетична дерматология в град Добрич се извършва: поставяне на филъри, химичен пилинг, мезотерапия, апаратни процедури и инжектиране на ботокс.

Дерматовенеролог в град Добрич, Доктор Вяра Ангелова

ДКабинет по естетична и клинична дерматология - Лекар дерматовенеролог в град Добричоктор Вяра Ангелова е лекар специалист дерматовенеролог. Тя практикува в кабинет по клинична и естетична дерматология в град Добрич, където извършва поставяне на филъри, химичен пилинг, мезотерапия и инжектиране на ботокс. Кабинет по естетична и клинична дерматология, собственост на доктор Вяра Ангелова е място, където ще избягате от психическото натоварване, стреса и ежедневието и място за балансиране, релаксация и обновяване на душата и тялото. В кабинета на доктор Ангелова ще се насладите на уникално преживяване, качествени козметични продукти, елегантен и изискан интериор, професионално оборудване и релаксираща музика.

Поставяне на филъри в Кабинет по естетична и клинична дерматология

Поставянето на филъри е бърза и безопасна процедура, периодът на възстановяване е изключително кратък, а ефектът зависи от количеството, качеството и вида на използвания продукт. Филърите са продукти с различен произход и състав, които се имплантират чрез инжектиране на различни места по тялото и лицето, с цел корекция на дефекти или белези. Пациентите най-често си инжектират филъри в зоните, между устните и носа, между веждите, долната и горната устна и други участъци на тялото.

Химичен пилинг в Кабинет по естетична и клинична дерматология

Чрез химичният пилинг се предизвиква стимулация на синтеза на еластин и колаген, причинява се и излющване на кожата, като чрез този метод се обновява кожата. Броят на процедурите и изборът на дълбочина се определят от индивидуалния случай на пациента. В зависимост на каква дълбочина се извършва химичният пилинг, той бива: повърхностен, дълбок или средно дълбок. Дълбокият изисква престой в лечебното заведение, средно дълбокият, изисква няколко дена престой в домашни условия, а повърхностния е най- лесен и не изисква престой или почивка.

Инжектиране на ботокс в Кабинет по естетична и клинична дерматология

Ботокс е модерен и ефикасен метод за третиране на мимическите бръчки в областта на веждите, челото и около очите. Най-успешно ботокс се прилага при хоризонтални линии на челото, бръчки около очите или гневна бръчка между веждите. Инжектирането на ботокс в млада възраст ще запази кожата свежа и красива.

Апаратни процедури:
-кавитация-метод, при който се използват контролирани високочестотни вълни, които създават микромехурчета. Те експлодират като резултат от промените в налягането и мастните клетки в локализираните зони се разграждат. Те се превръщат в течна субстанция (диглицериди), които се изхвърлят по естествен път чрез лимфната и отделителната системи. Този метод е неоперативна липосукция за скулптуриране на тялото и изглаждане на целулит.
-диамантено дермабразио-Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж. Метод за изглаждане на кожата и стимулиране на колагена
-апаратна диагностика на кожа и скалп
Ключови думи:
поставяне филъри Добрич, химичен пилинг Добрич, мезотерапия Добрич, инжектиране ботокс Добрич, Кабинет по клинична и естетична дерматология Добрич, кабинет дерматология Добрич, естетична дерматология Добрич, ботокс процедури Добрич, дерматолози Добрич, ботокстерапии лице Добрич, химични пилинги Добрич, подмладяване процедури Добрич, лифтинг Добрич, дерматологични кабинети Добрич, кожен лекар Добрич, дерматовенеролог Добрич, Kabinet po estetichna I klinichna dermatologiq, Doctor Vqra Angelova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11252 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории