ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Авточасти ИЖИ (IGI)
ИЖИ (IGI)
ИЖИ (IGI)
ПРОДУКТИ
>> Части по двигателя
>> Филтри
>> Съединители
>> Охладителна система
>> Спирачна система
>> Кормилно управление
>> Окачване
>> Електрическа система
>> Изпускателна система
дейност: Автомобили / Авточасти
населено място: град Шумен / Широк Център
Адрес: бул."Мадара" 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ИЖИ (IGI)

ИЖИ (IGI) е водеща българска компания в областта на вноса и продажбата на оригинални резервни части за товарни автомобили от марките MAN, DAF, VOLVO, MERCEDES и т.н. Фирма IGI е основана през 1989 година, със статут на едноличен търговец. В съответствие с динамично развиващата се обстановка, IGI бързо израстна в света на търговията, придобивайки добро име. Име, което не след дълго стана пример за растеж, иновативност и стабилно развитие.

За Нас

ИЖИ ООД е водеща българска компания в областта на вноса и продажбата на оригинални резервни части за товарни автомобили от марките MAN, DAF, VOLVO, MERCEDES и т.н. Фирмата е основана през 1989 година, със статут на едноличен търговец. В съответствие с динамично развиващата се обстановка, ИЖИ бързо израстна в света на търговията, придобивайки добро име. Име, което не след дълго стана пример за растеж, иновативност и стабилно развитие. От 1996 година ИЖИ има статута на ООД, увеличавайки капитала си и разраствайки се прогресивно. В резултат на това ни се довериха над 20 от най-уважаваните европейски производители на оригинални резервни части. С гордост представляваме световноизвестни марки, като SACHSLEMFORDERTEMPLINKNORR-BREMSEJURIDHELLADINEXOMPFEDERAL MOGULDPHFLEETGUARDPHOENIXNTS,GOODYEARKOLBENSCHMIDT и др. 

Сега, "ИЖИ" ООД има широка мрежа от магазини, разположени из цялата страна , в които се предлагат над 15000 различни артикула. Всеки от нашите магазини е стратегически разположен така, че да обслужва нуждите на съответния регион, предлагайки максимална наличност и бързи доставки. Основните усилия в момента са насочени към придобиване на нови, подобрени търговски обекти. Концентрираме се върху предлагането изключително на оригинални авточасти с най-високо качество, поддържайки добре квалифициран персонал с цел да се осигури най-качественото обслужване. С тази стратегия спечелихме доверието на много наши клиенти и партньори, които са най-голямото доказателство за надеждността и професионализма ни. 

Можем гордо да заявим, че "ИЖИ" ООД е уникална в това, че предлага висококачествени продукти на популярните търговски марки на изгодни цени със значителни отстъпки за клиентите си. 

Тесните взаимоотношения, които сме изградили с нашите клиенти ни дават възможността да добиваме представа и задоволяваме техните нужди и изисквания.Искреният интерес към потребностите на клиентите ни, в комбинация с нашите умения и опит, са довели до продължителния успех на компанията. Още повече, че ние сме придобили способността далновидно да усещаме влиянието на пазара, което ни позволява да се възползваме от всяка една нова възможност. Осъзнаването на действителния ни потенциал и доверието, което сме изградили ни правят една силна и модерна компания - тази, на която можете да поверите камиона си.

Ключови думи:
ИЖИ (IGI), Ризи, бутала, сегменти, Лагери, Гарнитури, Ремъци, Филтри, Съединители, Амбриажни, Термостати, плочки, накладки, дискове, барабани, цилиндри, помпи, кранове, щанги, Амортисьори, Въздушни възглавници, Стартери, алтернатори, гърнета, ауспуси, Шумен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8200 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории