ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Зърно - производство, преработка Иван Стойчев ЕТ
Иван Стойчев ЕТ
Иван Стойчев ЕТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Зърно - производство, преработка
населено място: Враца - област / Община Бяла Слатина
Адрес: с. Попица
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ КАРТА

Иван Стойчев ЕТ - Тютюнопроизводство Попица, Враца

Иван Стойчев се занимава с тютюнопроизводство в село Попица, област Враца. Фирмата произвежда и продава висококачествен тютюн. Фиемата се занимава и със зърнопроизводство на пшеница, ечемик, царевица и слънчоглед.

Иван Стойчев ЕТ е един от големите земеделски производители, обработващ земеделски земи на територията на село Попица, община Бяла Слатина. Общата обработваема площ на фирма Иван стойчев ЕТ възлиза на 9600 дка., на които производителя отглежда основно тютюн, ечемик, слънчоглед, пшеница, царевица и рапица.

Тютюнопроизводство от Иван Стойчев ЕТ в село Попица

Иван Стойчев е с дългогодишен опит тютюнопроизводството и се е наложил на пазара, като един от производителите, отглеждащи тютюн с високо качество.

Отглеждането на тютюна е трудоемко, тъй като е култура, която подлежи на множество манипулажии при отглеждането – отглеждане на разсад, предварителна обработка и подготвяне на почвата, засаждане ( в повечето случаи ръчно), торене, редовно поливане и поддържане на подходящите условия за растеж, беритба, която задължително е на ръка, низане и сушене при строго определени условия. Освен това съхранението на готовата продукция също изисква специфични условия.

За получаването на сух тютюн с високо качество е необходимо да се използва качествен разсад и събирането на готовата продукцията да се извърши в точния момент. За целта Иван Стойчев разполага с висококвалифицирани агрономи, които извършват непрекъснат контрол на целия технологичен процес.

Зърнопроизводство от  Иван Стойчев ЕТ в село Попица

Иван Стойчев се занимава и със зърнопроизводство.  Отглеждането на тюттюн изисква ежегодно да бъде редуван със зърнено-житна култура или съотношението между двете да бъде 50:50. С тази цел Иван Стойчев отглежда зърнени култури като:

  • пшеница
  • царевица
  • ечемик
  • слънчоглед

Ежегодно Иван Стойчев и неговите специалисти агрономи и технолози извършват селекция на семената, които ще се използват, като се съобразяват с климатичните и почвени особености на региона. Фирмата използва висококачествени препарати и торове, за да постигне максимални резултати при зърнопроизводството.

Иван Стойчев ЕТ разполага с модерна техника и инвентар, с която извършва обработката на земата и събирането на готовата продукция.

Ключови думи:
тютюнопроизводството Враца, тютюнопроизводтсво Бяла Слатина, производител тютюн Враца, производител тютюн Бяла Слатина, продажба тютюн Враца, зърнопроизводство Враца, зърнопроизводтсво Бяла Слатина, производство слънчоглед Враца, производство ечемик Враца, производство слънчоглед Враца, производство пшеница Враца, производство царевица Враца, производство рапица Враца, продажба зърно Враца
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11176 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории