ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги ИВА СИГНАЛ ИВАН АПОСТОЛОВ
ИВА СИГНАЛ ИВАН АПОСТОЛОВ
ИВА СИГНАЛ ИВАН АПОСТОЛОВ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Услуги
Продукти
Гражданско строителство
Електрозахранване
Минен транспорт
Метротранспорт
Железопътен транспорт
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Надежда 1
Адрес: гр.София ж.к."Надежда" 1 бл.117, ап. 88
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ИВА СИГНАЛ ИВАН АПОСТОЛОВ

Фирма ИВА СИГНАЛ ИВАН АПОСТОЛОВ се занимава с изпълнение на обекти по железопътна автоматика, ел.отопление на ж.п. стрелки, радиоозвучаване на гари, изолирани участъци и Връзки на железопътния транспорт. В последствие дейността на IVA SIGNAL IVAN APOSTOLOV се разширява както след­ва: проектиране, разработка, производство и доставка на елементи и средства по железопътна автоматика, проучване и проектиране на обекти за ж.п. автоматика, монтаж на слаботокови системи и силнотокови системи.

За Нас

Ние сме българска компания, работеща в областта на железопътната автоматика. Ние разработваме и внедряваме напредничави решения, които правят железните пътища по-сигурни и по-бързи за милиони пътници, хиляди служители и тонове товари.

Предметът на дейност е: Проектиране, разработка, производство, доставка и монтаж на устройства по автоматика в ЖП транспорта. Монтаж и инсталиране на слаботокови и силнотокови системи и електромонтажни работи.

В края на 2004 година ИВА-СИГНАЛ успешно въведе система за управление на качеството, а от 6 януари 2005 година притежава сертификат за ISO 9001:2000.

На 15 ноември 2010г., ИВА-СИГНАЛ бе ресертифицирана и вече притежава сертификат за ISO 9001:2008.

 

 

 

 

ИВА-СИГНАЛ е регистрирана с решение на Софийски градски съд от 15 март 1991 година.

Предметът на дейност е: изпълнение на обекти по железопътна автоматика, ел.отопление на ж.п. стрелки, радиоозвучаване на гари, изолирани участъци и Връзки на железопътния транспорт. По-късно предметът на дейност се разширява както след­ва: проектиране, разработка, производство и доставка на елементи и средства по железопътна автоматика, проучване и проектиране на обекти за ж.п. автоматика, монтаж на слаботокови системи и силнотокови системи.

ИВА-СИГНАЛ се представлява от Иван Николов Апостолов, управител на компанията. ИВА-СИГНАЛ е данъчно регистрирана на 29 декември 1993 година. В края на 2004 година ИВА-СИГНАЛ успешно въведе система за управление на качеството и от 6 януари 2005 година притежава сертификат за ISO 9001:2000.

От 1991 година до днес ИВА-СИГНАЛ заслужи признанието на своите партньори, клиенти, технически надзорници: Balfour Beatty Rail Power Systems – Германия, Bombardier Transportation – Finland Oy, DE-CONSULT, Siemens, FITRA, IGE+XA0 GROUP, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, НК “ЖИ”, ГУП (ИА “Пътища”), Мини “Марица – Изток”, ТРАНССТРОЙ, Завод за автоматика и телемеханика София, ТРАНСПРОЕКТ, Електроразпределение – София област АД, Тилком – АД, Елкабел АД и други.

Ключови думи:
ИВА СИГНАЛ ИВАН АПОСТОЛОВ / IVA SIGNAL IVAN APOSTOLOV, строителство, железопътна автоматика, електрическо отопление, ж.п. стрелки, радиоозвучаване на гари, изолирани ж.п. участъци и телекомуникации, Връзки на железопътния транспорт, проектиране, разработка, производство, доставка на елементи, средства по железопътна автоматика, проучване, проектиране на обекти за ж.п. автоматика, монтаж на слаботокови системи и силнотокови системи, София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 17628 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории