ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи ИТАЛБУЛКОМ ООД
ИТАЛБУЛКОМ ООД
ИТАЛБУЛКОМ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град Плевен / Широк Център
Адрес: бул. "Русе" 120
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ИТАЛБУЛКОМ ООД

ИТАЛБУЛКОМ ООД ,аетосервизи ,гр.Плевен

ДЕЙНОСТ

Италбулком ООД е фирма занимаваща се с внос и търговия на едро и дребно на пълната гама авточасти с гарантирано качество за всички марки западноевропейски автомобили от утвърдени производители.

ИСТОРИЯ

Основана е през 1992 год. в гр. Плевен. През 2000 г. фирмата изгражда собствен обект от 2500 кв.м. застроена площ,където понастоящем се намира централният склад за цяла България.
От своето създаване Италбулком има много добре изградена гъвкава и динамична структура на работа, която се стреми да удовлетворява изискванията и нуждите както на клиентите на дребно, така и на търговците на едро предлагайки им качествени стоки, бързо и компетентно обслужване. Поддържа широка гама от складови наличности на оригинални резервни части, както и алтернативни варианти. По територията на цялата страна има изградена и добре развита дистрибуторска мрежа, както и усъвършенствана система за доставка на авточасти.

ПРОДУКТИ

Официален вносител за България е на висококачествените моторни масла FL произвеждани от FL SELENIA в Италия. Разполага на склад и предлага на пазара пълната гама от моторни масла за бензинови, дизелови двигатели; двигатели пригодени да работят на газ, подходящи както за лекотоварни и тежкотоварни автомобили така и за селскостопански и индустриални машини.

Субдилър е на лекотоварни и тежкотоварни автомобили с марката IVECO, оригинални резервни части за тях както и гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Извършва внос и продажба на автомобили втора употреба, предлагайки изгодни условия за лизинг.

УСЛУГИ

• Автосервиз "ИТАЛБУЛКОМ" - Сервизът, при който получавате високо технологична услуга, съобразена с най-съвременните новости в областта на сервизната дейност за леки и товарни автмобили.

• Разполагаме с диагностичен център, възможности за експресен сервиз и със склад за авточасти за всички европейски марки.

• Нашият екип професионалисти е на Ваше разположение, за доброто на вашия автомобил и вашето спокойно шофиране!


Ключови думи:
ITALBULKOM OOD ,ИТАЛБУЛКОМ ООД ,италбулком, итал бул ком, italbulcom, ital bul com, авточасти, плевен, avtochasti, vnositel, вносител, орогинални, originalni, сервиз, авто сервиз, автосервиз, avtoserviz, avto serviz, remont, ремонт, eper, онлайн каталог, online, каталог авточасти
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11350 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории