ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство мебели ИРИМ
ИРИМ
ИРИМ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Ъглови легла с ракла
Спален комплект МАНОН
Секция ПЕРЛА
Секция АМОЛИТ
Офис-1
Легло Приста с ракла
Кухня ЛУКС
Детско обзавеждане БАРБИ
дейност: Производство / Производство мебели
населено място: град Русе / Западна Промишлена Зона
Адрес: гр.Русе ул."Капитан Райчо Николов" 1А Западна промишлена зона
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ИРИМ - Производство на мебели и обзавеждане Русе

Фирма ИРИМсе занимава с: производство на мебели Русе, проектиране на мебели , мебели от пдч , корпусна мебел, кухненска мебел, спални, офис мебели, обзавеждане на детски стаи, дневни, антрета, хотелско обзавеждане. При изработване на мебели с марка IRIM се използват оптимални технологии и подбрани материали ПДЧ (Egger, Kronospan, Kronopol), МДФ профили, както и алуминиев профил и мебелен обков на фирмите Blum, Salice, Hafele.

За Нас

Мебели Ирим

ИРИМ е търговска марка с вече над 15-годишна история. В предприятието работят над 150 квалифицирани специалиста. През некратката си история с мебелите на ИРИМ са обзаведени хотели, обществени заведения, офиси, банки и домакинства.

Hашата основна мисия е да осигуряваме съвременен дизайн. При изработване на мебели с марка ИРИМ се използват оптимални технологии и подбрани материали ПДЧ (Egger, Kronospan, Kronopol), МДФ профили, както и алуминиев профил и мебелен обков на фирмите Blum, Salice, Hafele с ясно отчитане на динамичната пазарна ситуация.

С оглед бързо и удобно достигане до своите клиенти сме изградили широка и устойчива търговска мрежа от над 150 наши партньори и представители на територията на цялата страна.

Създаването на нови продукти, непрекъснатото подобряване на системите за качество и отговорност на ръководството са в основата на възхода на мебелна компания ИРИМ. Удовлетвореността в изискванията на нашите клиенти доведе до изключително масовото търсене на мебели за Вашият дом с марката ИРИМ.

Връзката качество-цени-рентабилност-ефективност разкри широко място на пазара за потребителите и нашите търговски партньори. Нуждите на клиентите биват изцяло задоволени от екип, работещ в динамична и предизвикателна среда, с възможност за развитие и оптимално разкриване на личния потенциал, което неминуемо допринася за национално признание на фирмата.

Изискванията към всички нас, постоянният стремеж и отговорността към задълженията за по-високо качество са начин на мислене и възприемане на работния процес като цяло. Тези фактори са от особено значение за привличане и подкрепяне стремежа към развиване на способни и обещаващи личности, като им се предоставят вълнуващи условия за работа и възможности за усъвършенстване и развитие. Така подбраният екип се грижи за Вашият комфорт, удобство и изисквания при избора Ви на мебелно обзавеждане за дома, офиса, хотела или заведението Ви.

Ключови думи:
ИРИМ ,производство мебели русе, проектиране мебели русе, производство кухненски мебели русе, производство офис мебели русе, производство детски мебели русе, производство спални пусе, производство мебели пдч русе, обзавеждане дневни русе, обзавеждане антрета русе, производство мебели антрета, производство мебели дневни, производство мебели русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 32878 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории