ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Охранителни услуги Инвекс Секюрити
Инвекс Секюрити
Инвекс Секюрити
ДЕЙНОСТ
Транспорт и логистика
дейност: Услуги / Охранителни услуги
населено място: град София / Красно Село
Адрес: бул. Ген. Едуард И. Тотлебен 34
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОХРАНА КАРТА

Инвекс Секюрити - Физическа охрана на територията на цялата страна

Инвекс Секюрити е специализирана в организацията, охраната и превозва на опасни товари клас 1 по ADR. Офисът на дружеството се намира в град София.

Фирма Инвекс Секюрити град София е с основна дейност транспорт, логистика и охрана на опасни товари. Дружеството има представители в страните от европейският съюз, което способства за качествено и бързо изпълнение на предлаганите услуги.

Инвекс Секюрити - Превоз и охрана на опасни товари в СофияКомпанията ни притежава богат професионален опит в осъществяването и организирането на трансфери на опасни товари с радиоактивни и взривни вещества, пиротехнически изделия, боеприпаси и огнестрелни оръжия.

Инвекс Секюрити е лицензирано дружество от Главна дирекция охранителна полиция и Министерство на Вътрешните работи, за извършването на охранителна дейност на територията на страната ни с национални лицензи №1415 и 1102.

Ние, гарантираме качеството на предлаганите от нас услуги и пълна отговорност при нанесени материални щети на охраняеми от нас обекти. Разполагаме със система за управление на качеството в съответствие с международните стандарти ЕN 9001:2008.

Едни от основните принципи на дружеството ни са: коректност в трудовите отношения, социална отговорност като работодател и постоянно инвестиране в професионално усъвършенстване и повишаване на квалификацията на нашите служители.

Ключови думи:
транспорт опасни товари София, охрана опасни товари София, превоз пиротехнически изделия София, физическа охрана на територията на цялата страна, превоз взривни вещества София, организиране транспорт опасни товари София, превозване опасни товари София, транспорт логистика опасни товари София, превоз опасни товари клас 1 ADR София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11535 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории