ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Ключарски услуги ИнтезА ООД
ИнтезА ООД
ИнтезА ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Ключарски услуги
населено място: град София / Илинден
Адрес: София 1309, Централен офис: ул. "Кукуш" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ИнтезА ООД

ИнтезA е безспорен лидер на българския пазар за заключващи системи и aксесоари. Разнообразието от предлагани артикули и обширната търговска мрежа в цялата страна прави фирмата предпочитан партньор.

Компанията „Интеза“ внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари от 1996-та година насам. Като лидер на българския пазар фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на Вашия дом, офис, склад и дори автомобил. Интеза ООД е официален представител на редица световни производители за България, като Abloy, Mul-t-lock, KESO, Silca, Yale. 

 

След повече от 15 години „Интеза“ ООД разполага с добре развита мрежа от търговски обекти ,центрове за обслужване на корпоративни клиенти и верига собствени клчарски ателиета. Към производтсвените мощности на компанията влизат още широка складова база, пакетажен цех и работилница за сглобяване на врати тип „хармоника“.

От 23.12.2004 г. фирмата притежава и сертификат за качество на управление ЕN ISO 9001:2008 , който прилага в следните направления: Търговия с архитектурен обков, заключващи системи, патрони, панти, антипаник брави, разработка на системи "Master key" и картови брави за хотелски и административни сгради, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, части и аксесоари за заключващи системи, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип „хармоника“, пощенски кутии, сейфове и каси, стелажи и стелажни системи, ключарски услуги.

Една от основните цели на “Интеза” ООД е постоянно да обогатява продуктовата си гама, за да задоволяви своевременно възникналите потребности на пазара.

 

Ключови думи:
заключващи системи ИнтезА ООД софия, брави и патрони за врати ИнтезА ООД, катинари софия, , Master key системи, автомати за врати, пощенски кутии, сейфове дръжки ИнтезА ООД, стелажи софия, автоматични бариери ИнтезА ООД, поратлни врати софия;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7080 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории