ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Култура и изкуство Музика ИНТЕРМЮЗИК
ИНТЕРМЮЗИК
ИНТЕРМЮЗИК
УСЛУГИ
Осветление и озвучаване
Сцена под наем
Импресарска дейност
дейност: Култура и изкуство / Музика
населено място: град Варна / Западна промишлена зона
Адрес: срещу Топливо
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОБОРУДВАНЕ КАРТА

ИНТЕРМЮЗИК - Проектиране озвучителна техника в град Варна

Фирма ИНТЕРМЮЗИК в град Варна е извършва проектиране и инсталиране на професионална озвучителна техника. Извършва импресарски услуги и изработка на видове кутии за рояли.

Инсталиране озвучителна техника от ИНТЕРМЮЗИК в град Варна

ИНТЕРМЮЗИК - Проектиране озвучителна техника в град ВарнаОсновната дейност на ИНТЕРМЮЗИК е проектиране и инсталиране на професионална озвучителна техника, осветление и ефекти за дискотеки, барове, клубове и други. Фирмата извършва също и изработка кутии за рояли. Фирмата разполага с добре обучени и високо квалифицирани звукови и видеооператории осветители.

Агенция е създадена през 1999 година от Ивелин Петров, музикант от град Варна. Има богат музикален опит като пианист и клавирист в България, Норвегия, Дания, Гренландия, Германия като част от дуо Блиц.

Импресарски услуги от ИНТЕРМЮЗИК в град Варна

ИНТЕРМЮЗИК в град Варна извършва импресарска дейност. Агенцията работи с известни поп, рок, поп-фолк и фолклорни звезди. Клиенти на фирмата са едни от най-големите хотели в туристическите комплекси: Златни пясъци, Св. св. Константин и Елена, Слънчев бряг, Албена, Обзор, Банско, Пампорово, Боровец, Сандански и почти всички пиано-барове в страната.

Фирмата организира различни програми като партита и други мероприятия, осигурява озвучителни и осветителни системи за зали, ресторанти, партита, концерти и други изяви на открито, оборудване за пиано-барове, караоке клубове и дискотеки със звукови и светлинни системи за закупуване и под наем.

За открити мероприятия компанията разполага със собствена сцена (открита или закрита) и конструкция тип ферма с възможност за вариации при построяването.

Изработка на кутии за рояли от ИНТЕРМЮЗИК в град Варна

Фирма ИНТЕРМЮЗИК изработва различни видове рояли-кутии, за нуждите на пиано-баровете, съобразени с интериора и обстановката на всеки конкретен пиано-бар. Кутиите за рояли се изработват от дървени плоскости с различна големина и цвят, съобразени с интериора на съответното помещение, за което са предназначени. По желание на клиента могат да бъдат с кожени подлакътници в различен цвят, както и със стъклено покритие за предпазване на покритието на рояла от външни въздействия. Дружеството рециклира стари рояли и ги адаптира за работа с дигитално пиано.

Ключови думи:
Интермюзик, INTERMUSIC VARNA, инсталиране озвучителна техника Варна, озвучителна техника под наем Варна, осветление ефекти барове дискотеки Варна, DJ техника под наем Варна, продажба музикални инструменти Варна, импресарски услуги Варна, изработка кутии рояли Варна, инсталиране освучителна техника Варна, INTERMYUZIK
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10582 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории