ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Институти Институт по Полимери БАН
Институт по Полимери БАН
Институт по Полимери БАН
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Институти
населено място: град София / Слатина
Адрес: ул. Акад. Георги Бончев , бл. 103 вх. A
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СЪТРУДНИЧЕСТВО КАРТА

Институт по Полимери БАН - Технологичен контрол на полимери в София

Института по полимери град София извършва изследвания в сферата на високомолекулните съединения. ИП предлага съвременно обучение и технологичен контрол на полимери.

Институт по Полимери БАН извършва обучения и научни изследвания е областта на високомолекулните съединения, съответстващи на приложението и развитието на полимерните материали и полимерите. ИП успешно осъществява модела за натрупване на знания и образование, посредством научни изследвания, превръщайки ги в нови продукти и технологии, отговарящи на всички Световни изисквания.

Изготвяне на полимерни материали от Институт по Полимери

Институтът по полимери към Българска Академия на науките е специализиран в изготвянето на полимерни материали, синтез на полимери и охарактеризиране. Изготвянето на полимерни материали включва гелове и мрежи, наноразмерни и наноструктурирани материали – влакна, слоеве и частици, материали, реагиращи на промени в средата, композитни и хибридни материали. Охарактеризиранете представлява структура и състав на полимерни композити и полимери, молекулно-масово разпределение и молекулна маса, реологични свойства, вискозитет и инерционен радиус.

Технологичен контрол на полимери от Институт по Полимери БАН

Институт по Полимери БАН предлага идентификация и технологичен контрол на полимери на нуждаещите се от тази услуга търговски компании, производители и научни лаборатории. Клиентите, доверили се на учените от институтът по полимери, получават специфични начини и услови за използването на този вид материали, както и пълна информация за тълкуването на аналитичните данни. Ние предлагаме разработване на производствени технологии и консултантски услуги за материалите и тяхното предназначение.

Модерно и съвременно обучение в Институт по Полимери БАН

ИП отговаря на изискванията за модерно и съвременно обучение на специалист. Притежаваме акредитация за обучаване на докторанти по химия на високомолекулните съединения. Институтът организира и предлага специфично обучение за специалисти, желаещи да усвоят нови аналитични и синтетични методи. Към момента в Институт по Полимери БАН разполага с 58 служители – 23 спомагателен персонал ( административен и технически ) и 35 учени.

Научно и експериментално оборудване към Институт по Полимери БАН

Институт по Полимери БАН разполага с модерно и качествено експериментално и научно оборудване. Част от него включва: спектометър, осмометър, универсален реометър, апарат за статично светлоразсейване, аналитична ултрацетрофуга, флуоресцентен спектрофотометър, микровълнов реактор, апарат за определяне на граничен кислороден индекс, инфрачервен спектрофотометър с Фурие трансформация, апаратура за хроматография с изключване по размер, оптичен микроскоп, автоматичен вискозиметър, газов хроматограф и диференциален сканиращ калориметър.

Ключови думи:
получаване полимерни материали София, полимерни материали София, наноматериали София, Технологичен контрол полимери София, Обучение специалисти София, полимери София, научни изследвания обучение София, научно изследователска дейност София, синтез полимери София, охарактеризиране полимери София, иновации в полимерните материали София, композитни материали София, анализ на полимери София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15208 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории