ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Специализирани клиники ин витро клиника ОЛИМЕД
ин витро клиника ОЛИМЕД
ин витро клиника ОЛИМЕД
ДЕЙНОСТИ
Ин витро оплождане
Гинекология
Криобанка
дейност: Медицина и здравеопазване / Специализирани клиники
населено място: град Варна / Район Одесос
Адрес: ул. "Алеко Константинов" №5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЕКИП КАРТА

ин витро клиника ОЛИМЕД - Специализирана АГ клиника във Варна, Одесос

Ин витро клиника ОЛИМЕД е частна клиника за лечение на безплодие и репродуктивна медицина. Медицинският център предлага: ин витро оплождане, инсеминация, ембриотрансфер, криоконсервиране, ICSI и криобанка. Също така диагностицира и лекува заболявания в областта на гинекологията, ендокринологията, урологията и психотерапията. Специализираната клиника разполага с консултативни кабинети в градовете Добрич, Силистра, Разград и Шумен. ин витро клиника ОЛИМЕД има сключен договор с НЗОК и договор с фонд АРТ (Фонд за Асистирана репродукция). Ин витро клиника ОЛИМЕД се намира в град Варна.

Частна кликана за лечение на безплодие Олимед извършва ин витро процедури,инсеминация и други услуги.Лечебното заведение извършва ембрионотрансфер и криоконсервиране. Клиника Олимед разполага с криобанка.

Част от ин витро процедурите са:инжектиране на сперматозоид в яйцеклетката, подкожно инжектиране на сперматозоиди от епидидима, екстракция на сперматозоиди след взимане на тъкан от тестисите,вътрематочна инсеминация-съпружеска и донорска.Процедурата ин витро оплождане представлява изкуствено оплождане на яйцеклетка в лабораторни условия.

Инсеминацията представлява поставяне на обработени сперматозоиди в маточната кухина с помощта на специален катетър.Процедурата може да бъде направена от партньорски материал,взет в деня на самата процедура или замразен.

Ембрионотранфер е процедура при която която получените ембриони се връщат в матката на жената и това дава възможност за замразяване на ембриони с добро качество при необходимост от повторно прилагане.

Криоконсервирането представява съхранение на човешки клетки дълбоки минусови температури. Сперматозоидът е много устойчива и жизнеспособна клетка, докато яйцеклетката и ембрионът изискват много повече грижи за да оцелеят.Това се постига с перфектна апаратура и методика.За осъществяване на този метод за изгработени криобанките.

Ин витро оплождане, инсеминация, ембриотрансфер,криоконсервиране и възможност за съхранение на човечки клетки в криобанки ще извършим за вас в ин витро клиника Олимед град Варна.

Ключови думи:
Лечение безплодие Варна, репродуктивна медицина одесос варна, ин витро оплождане одесос варна, инсеминация одесос Варна, ембионотрасфер Варна, криоконсервиране Варна, съхранение криобанка, ин витро клиника одесос варна, ин витро клиники договор НЗОК одесос варна, ин витро клиники договор фонд АРТ одесос варна, инвитро процедури одесос варна, гинекология Олимед одесос Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 19170 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории