ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Инженерингова дейност ИЛЕКС ИНЖЕНЕРИНГ
ИЛЕКС ИНЖЕНЕРИНГ
ИЛЕКС ИНЖЕНЕРИНГ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Продажба морски кабели
Ел борса
Електро монтажна дейност
дейност: Проектиране и контрол / Инженерингова дейност
населено място: град Варна / Южна промишлена зона
Адрес: Южна промишлена зона Родопа, Складова база 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КЛИЕНТИ КАРТА

ИЛЕКС ИНЖЕНЕРИНГ - Проектиране на електрически инсталации във Варна

Фирма Илекс Инженеринг ЕООД се занимава с проектиране, изработване и монтаж на Ел инсталации, трафопостове, улично и парково осветление в град Варна.

Фирма Илекс Инженеринг ЕООД се занимава с проектиране, изработване и монтиране на електрически инсталации, трафопостове, улично и парково осветление. Дружеството разполага с електрическа база за кабели, проводници и осветителни тела. Офисът на фирмата се намира в град Варна. Фирма  Илекс Инженеринг ЕООД  стартира своята дейност на 30 септември 2003г. в град Варна с решение  на варненски окръжен съд.

Проектиране и монтаж на Ел инсталации и трафопостове в град Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е фирма разположена на територията на град Варна, която се занимава с проектиране и монтаж на електрически инсталации. Фирмата  развива своята дейност и в проектирането и изпълнението на строително-монтажни и ремонтни работи на кабелни мрежи, електрически инсталации, трафопостове, контролно измервателни прибори и автоматика.

Проектиране и изработване на улично и парково осветление в град Варна

Фирма Илекс Инженеринг ЕООД в град Варна извършва проектиране, изработване и монтаж на стоманени конструкции, стълбове, улично и парково осветление. За тази цел дружеството разполага с необходимите специалисти, база и механовъоръженост за извършване на разнообразни монтажни дейности, самостоятелно или като подизпълнител.

Илекс Инженеринг ЕООД разполага с електрическа борса за търговия на кабели, проводници, осветителни тела, лампи и Ел апаратура, в това число търговия със специални кабели и проводници за корабни, радиолокаторни и бордови инсталации и кабели за сигнализация и управление.

Дружеството има собствена складова и заготвителна база разположена в южна промишлена зона Варна с 420 кв. м. закрита и 730 кв. м. открита площ. Дружеството е сертифицирано по система за управление на качеството EN ISO 9001:2000 на 19.09.2007 година от Germanischer Lloyd Sertification (GLC) gmbh 20459 Hamburg за: монтаж на електрически инсталации, търговия с Ел материали.

Ключови думи:
ILEKS INGENERING, ИЛЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, Морски кабели Варна, Ел борса Варна, Електромонтажна дейност Варна, проектиране ел инсталации Варна, монтаж ел инсталации Варна, изработка трафопостове Варна, монтаж улично осветление Варна, монтаж парково осветление Варна,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 19485 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории