ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи ХРИСТОВ 93
ХРИСТОВ 93
ХРИСТОВ 93
УСЛУГИ
>> Автомонтьорски услуги
>> Автотенекеджийски услуги
>> Автобояджийски услуги
>> Авто-Електро услуги
>> Възстановяваня на геометрия
>> Стенд преден и заден мост
>> Монтаж, демонтаж и баланс на гуми
>> Ремонт на климатични системи
>> Диагностика
>> Пътна Помощ, Rent a Car
>> Застраховки Каско и Го
>> Продажба на автомобили втора употреба
>> Транспрт на автомобили от Европа
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град Пловдив / Широк Център
Адрес: ул."Васил Левски" 107
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ХРИСТОВ 93

Автосервиз ХРИСТОВ 93 ЕООД е създаден през 2001г. в гр. Пловдив. Разполага с една сервизна база, която се намира на Карловско шосе (в двора на бившата Мототехника) в началото на гр. Пловдив. Базата е с площ 1500 кв.м. HRISTOV 93 предлага напълно затворен цикъл за ремонт на леки и лекотоварни МПС.

За Нас

Автосервиз "ХРИСТОВ-93" ЕООД е създаден през 2001г. в гр. Пловдив. Разполага с една сервизна база, която се намира на Карловско шосе (в двора на бившата Мототехника) в началото на гр. Пловдив. Базата е с площ 1500 кв.м.

Автосервиз "ХРИСТОВ-93" ЕООД предлага напълно затворен цикъл за ремонт на леки и лекотоварни МПС. За целта сме изградили един компактен, професионален и висококвалифициран екип от над 30 човека специалисти, индустриална и инсталационна база, която отговаря на съвременните техлнологии в автомобилостроенето, осигуряващи надеждни и пълни ремонтни дейности. Стендът за геометрия 3D е на водещата марка JOHN BEAN и е най-точният и бърз стенд в класа си. Общият капацитет на сервиза е над 22 автомобила, в т.ч. и лекотоварни.

Автосервиз "ХРИСТОВ-93" ЕООД има сключени с повечето изявени автомобилни застрахователи за доверено обслужване по застраховка "АВТОКАСКО", като Уника, ДЗИ, ВИКТОРИЯ, ЛЕВ ИНС, ДЖЕНЕРАЛИ, HDI.

В офисите на фирмата се сключват Застраховки ГО и АВТОКАСКО. За своите клиенти фирмата предлага пътна помощ и автомобили RENT A CAR.

Сервизът предлага автомонтьорски, автотенекеджийски, автобояджийски, електро услуги, диагностика на двигатели и системи, ремонт на климатични системи, подмяна на гуми, възстановяванена геометрията на тежко катастрофирали автомобили, извършва продажба на автомобили втора употреба, транспорт на автомобили от Европа.

Ключови думи:
ХРИСТОВ 93, автосервиз христов, ремонт, ремонтни дейности, складова база, стенд за геометрия, мототехника, пловдив, карловско шосе, john bean, автомобилостроене, автомонтьорски, автотенекеджийски, автобояджийски, електро услуги, диагностика на двигатели и системи, ремонт на климатични системи, подмяна на гуми, възстановяванена геометрията на тежко катастрофирали автомобили, извършва продажба на автомобили втора употреба, транспорт на автомобили от Европа, Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 17385 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории