ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Туризъм Бизнес туризъм хотел АТМ Център
хотел АТМ Център
хотел АТМ Център
НАСТАНЯВАНЕ
Двойни стаи
Тройни стаи
Апартаменти
Ресторант
дейност: Туризъм / Бизнес туризъм
населено място: град София / Изток
Адрес: бул. Цариградско шосе 131
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РЕЛАКС КАРТА

хотел АТМ Център - Бизнес хотел с басейн в София

АТМ Център е 2 звезден бизнес хотел намиращ се в град София. Хотелът отдава под наем уютни и комфортни апартаменти, двойни и тройни стаи. АТМ Център разполага с конферентна зала, ресторант с приятна жива музика и СПА център.

Бизнес хотел АТМ Център в София

АТМ Център представлява 2 звезден бизнес хотел намиращ се в град София. Хотелът отдава под наем уютни и комфортни апартаменти, двойни и тройни стаи, разполагащи с  удобствата на първокласен бизнес хотел. Гостите на хотела ще се насладят на приятна атмосфера, като у дома си и на най-доброто от местните кулинарни традиции.

Хотел АТМ Център предлага подходяща атмосфера както за работа така и за почивка. Бизнес клиентите на хотелът могат да обърнат внимание на своите делови задачи в просторното писалище, разполагащо с удобен работен стол. След приключване на своите бизнес задачи гостите могат да освободят натрупаното напрежение във фитнеса.

Хотел АТМ Център разполага с 40 стаи с по две легла, 10 стаи с по три легла и апартаменти, разположени на пет етажа.

За сигурността на гостите, хотелът застрахова индивидуално всички настанени. В мерките за сигурност влизат още - 24-часово видеонаблюдение, пожароизвестяване и контрол във всички общи части.

Стаите на хотела не са включени в системата за наблюдение, но са обезопасени с врати с електронни карти за достъп. Всички стаи и общи части разполагат с писмени инструкции за безопасност и планове за евакуация. Хотелът е оборудван с противопожарна инсталация със система за аварийно оповестяване.

Хотел АТМ Център предлага достъп и удобства за придвижване с инвалидни колички и стаи за настаняване на трудноподвижни гости.

Ресторант с жива музика в хотел АТМ Център в София

Ресторантът на хотела предлага на своите посетители приятна жива музика. Гостите могат да се възползват от всичко това и да празнуват своята незабравима сватба, тържество, бизнес или частно парти. Ресторантът предлага тематична вечер с фолклорни мотиви всеки петък!

Конферентна зала в Хотел АТМ Център в София

Хотел АТМ Център разполага с конферентна зала предлагаща добри условия за провеждане на конференции, семинари, бизнес и делови срещи, презентации, обучения, провеждане на интервюта и други корпоративни прояви.

Ключови думи:
хотел АТМ Център София, 2 звезден хотел София, бизнес хотел София Младост 1, двойни стаи под наем София, тройни стаи под наем София, конферентна зала под наем София, ресторант жива музика София, хотел СПА център София,БЕЗПЛАТЕН ТРАНСФЕР ДО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ,ХОЛЕЛ С БАСЕЙН СОФИЯ МЛАДОСТ,Бизнес хотел с басейн в София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 18782 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории