ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Хосписи ХОСПИС СВЕТА ЕКАТЕРИНА
ХОСПИС СВЕТА ЕКАТЕРИНА
ХОСПИС СВЕТА ЕКАТЕРИНА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Хосписи
населено място: град София / Овча Купел
Адрес: ул. Витошка поляна 13
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЕКИП КАРТА

ХОСПИС СВЕТА ЕКАТЕРИНА - Дом за възрастни и стари хора в София, Овча Купел

Хоспис Света Екатерина град София полага медицински грижи за възрастни и болни хора. Домът предлага гледане и обгрижване на болни и стари хора.

Хоспис Света Екатерина - Дом за възрастни и стари хора в град София

Хоспис Света Екатерина се намира в град София, кв. Овча Купел. Домът за възрастни и стари хора, оказва медицински грижи за възрастни и болки хора. Грижите са както индивидуални, така и комплексни – медицински и немедицински. Основната задача на хасписа е да подобри достъпа до качествена и специализирана здравна грижа на хора с инвалидизиращи и хронични заболявания. Хоспис Света Екатерина предлага персонално отношение, обстановка близка до домашната и контакт с приятели, близки и семейство.

Медицински грижи за възрастни и болни хора в София, Овча КупелХОСПИС СВЕТА ЕКАТЕРИНА - Дом за възрастни и стари хора в София, Овча Купел

Света Екатерина е хоспис на територията на град София, създаден с цел оказване на медицински грижи за болни и възрастни хора. Домът разполага с всичко необходимо за осигуряването на комфортен престой, както и с вежлив, деликатен и грижовен персонал. Дом за стари хора Света Екатерина осигурява денонощно медицинско наблюдение на своите пациенти. В хосписа се оказват качествени медицински грижи за онкологично болни, инсултно болни, пациенти с декубитални рани, следоперативни или посттравматични състояния, както и грижи за пациетни терминално болни ( в тежко състояние ). 

Обгрижване и Гледане на болни и възрастни хора в София

Обгрижването и гледането на болни и възрастни хора в Хоспис Света Екатерина е 24 часа в денонощието. За болните се грижат медицински сестри, рехабилитатори, лекари и санитари. В домът за стари хора, се извършват социални и медицински услуги, свързани с осигуряване на палиативни грижи за инвалидизирани пациенти и хронично болни. На близките на нашите пациенти, оказваме необходимата поддръжка и съдействие. Грижата за пациентите включва:

  • сестринска грижа и обслужване
  • лекарско наблюдение и грижа
  • болногледаческо и санитарно обгрижване
  • социална и медицинска рехабилитация

Дом за стари хора Света Екатерина осигурява за своите пациенти - закуска, обед и вечеря. Храната е съобразена с дневните нужди на човек и е балансирана. На разпoложение на всички, които пожелаят са: кафе, сокове, чай, минерална вода.

Мисията на екипът от Хоспис Света Екатерина град София е да осигури медицинска грижа и постоянно наблюдение за Вашите близки.

Ключови думи:
Хоспис Света Екатерина, Хоспис Света Екатерина София, хоспис София Овча Купел, Дом за възрастни хора София Овча Купел, Дом за стари хора София Овча Купел, медицински грижи за възрастни хора София, медицински грижи за възрастни болни хора София, обгрижване болни хора София Овча Купел, обгрижване възрастни хора София Овча Купел, гледане болни хора София Овча Купел, гледане възрастни хора София Овча Купел, екип хоспис Света Екатерина София, hospis Sveta Ekaterina Sofiq
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 9815 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории