ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Хосписи ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
>> Цени
>> Необходими документи, принадлежности и условия при постъпване
>> Прием на пациенти
>> Основен пакет дейности
дейност: Медицина и здравеопазване / Хосписи
населено място: град София / Овча Купел
Адрес: ул. "Рождество" №2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ - Хосписи София Овча Купел

Хоспис Леонардо Да Винчи разполага с новопостроена сграда, намираща се на тихо, светло, чисто и спокойно място. На разположение на пациентите са 23 стаи с по 2 легла и 4 апартамента. Стаите са светли и просторни, обзаведени с гардероб, телевизор, телефон и санитарен възел. Хосписът разполага с функционални легла, кислородни апарати, аспиратор и необходимите консумативи за тежко болни. ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ се намира в град София.

ХОСПИС ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ се намира на тихо, светло, чисто и спокойно място. Сградата на хосписа е новопостроена, с широки входове за улеснен достъп на колички, в съответствие с Европейските изисквания. На разположение на пациентите са 23 стаи с по 2 легла и 4 апартамента. Стаите са светли и просторни с гардероб, телевизор, телефон и санитарен възел. Хосписът разполага с функционални легла, кислородни апарати, аспиратор и необходимите консумативи за тежко болни.

Етажът на партера е специализиран за тежко болните пациенти на хосписът. На входа ще Ви посрещне портиер и ще Ви упъти към стаята на Вашия близък. В непосредствена близост до фоайето се намира асансьор, който улеснява достъпа на пациентите до различните части на хосписа. Във всяка баня има паник бутон, система за светлинно повикване, а в общите пространства 24 часово видеонаблюдение. Хосписът разполага с обширна столова за хранене на приземния етаж и с кътове за занимания, тихи игри и свиждане с близки на всеки етаж. На последния етаж се намира широка панорамна тераса с изглед към Витоша, където в хубаво време  пациентите на хосписът могат да правят въздушни и слънчеви бани и да прекарват свободните часове. Градината около хосписа е прекрасно място за отдих, както и за среща с близки. Хоспис Леонардо Да Винчи разполага и с покрито барбекю, където ще се посрещат официални и лични празници. Минерална вода и чай ще бъдат на непрекъснато разположение на пациентите на Хоспис Леонардо Да Винчи.

Ключови думи:
хоспис ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ, дом за възрастни хора София, LEONARDO DA VINCI SOFIA, грижи за възрастни хора София, следболнично лечение София, хоспис София НЗОК, временно настаняване на болни София, долекуване София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 26758 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории