ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Хляб и тестени изделия Хлебозавод КОРН
Хлебозавод КОРН
Хлебозавод КОРН
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Хляб и тестени изделия
населено място: Велико Търново - област / Община Горна Оряховица
Адрес: гр. Горна Оряховица, ул. Св. Княз Борис І № 94
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Хлебозавод Корн АД - Производство на хлебни продукти с високо и постоянно качество

Хлебозавод Корн стъпва на българския пазар през 2003 г. Той е сред лидерите на българския пазар на хлебни продукти. В портфолиото на Дружеството са включени 5 марки и над 40 продукта с високо и постоянно качество. Компанията съчетава европейските стандарти, със спецификата и условията на българския пазар и желанията на българските потребители.

Целта на Хлебозавод Корн е да даде на хората в цялата страна възможност да се развиват, да живеят по-добре, да бъдат сити, да им осигури всекидневно по-добра храна, по-голямо разнообразие на вкусове и по-здравословно удоволствие.От създаването си до днес Корн се стреми да осигурява здравословни и вкусни продукти на всички потребители, залагайки на най-високите стандарти за качество.Хлебозавод Корн:

- Разработва нови продукти, за да отговори на очакванията на потребителите и да задоволи различните вкусове

- Инвестира в модерни производствени технологии, които гарантират чисти, сигурни и здравословни продукти с постоянно и високо качество.

- Стимулира професионалното израстване на своите служители, като им осигурява специализирано обучение.

Хлебозавод Корн e активен член на организацията ЕКОБУЛПАК България за контрол на отпадъчните опаковъчни материали. Дружеството покри изискванията за сертификата ISO 9001:2000, който удостоверява, че тя съблюдава опазването на околната среда. Разработена и внедрена система НАССР. Хлябът е единствената храна, предпочитана от хората, без значение към каква раса, култура и религия принадлежат. Традиционно, хлебните изделия са сред любимите храни на българите, както е и в повечето европейски страни. Днес хлябът се предлага на пазара във все по-голямо разнообразие. Ние служителите на Хлебозавод Корн се опитваме денонощно да задоволим и най-претенциозните вкусове, затова и нашите продукти са разделени на в пет продуктови линии.

Продуктова линия Сити Корн Продуктова линия Сити Корн е една от новите изненади на Хлебозавод Корн. Състои се от три вида висококачествени продукти: Хляб Грахам - Хлябът приготвен от пълнозърнесто грахам брашно и бяло брашно е богат на минерали. Идеален е за здравословен начин на хранене. Изключително подходящ за диабетици и при провеждане на диети. Бял хляб - Произведен от висококачествено бяло брашно, допълнително обогатен с витамини. Този хляб ще ви достави удоволствие от храненето и ще усетите истинския вкус на храната. Ръжено-пшеничен хляб - Балансираното съчетание между висококачествено ръжено и пшенично брашно му придава страхотен вкус и плътна структура.

Ключови думи:
Хлебозавод КОРН АД, Hlebozavid Korn AD,производство на хлебни продукти високо качество Горна Оряховица,багети Корн,хляб България Корн,козунак Корн,багети Корн,франзела Корн,хлебни изкушения Корн
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9449 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории