ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни продукти - хидроизолации Хидроизомат
Хидроизомат
Хидроизомат
ПРОДУКТИ
Битумни керемиди
Керамични керемиди
ПВЦ хирдоизолационни мембрани
дейност: Строителни материали / Строителни продукти - хидроизолации
населено място: град София / Дружба 1
Адрес: ул. Илия Бешков 8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПОКРИВНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ КАРТА

Хидроизомат - Производство на хидроизолационни системи в София

Фирма Хидроизомат АД произвежда хидроизолационни системи в София. Предлага хидроизолации, битумни изолации, битумни керемиди, саморазливни системи и дренажни мембрани.

Фирма Хидроизомат АД се занимава с проектиране и изграждане на изолационни системи, производство на битумни изделия и довършителни дейности по сгради в град София. Дружеството е създадено през 1962 година и се развива с бързи темпове.

Инженеринговата компания извършва проектиране на хидро и топло изолации, изграждане на скатни покриви, основи на сгради, тунели, мостове и пътища. Дружеството се занимава и с довършителни дейности, ремонти по сгради и строителни обекти.

Фирма Хидроизомат АД е специализирана в изпълнението на зелени тераси и антибактериални подови покрития. Компанията е производител на битумни хидроизолационни мембрани, покрития и грундове на битумна основа.

Фирмата достига водещи позиции в производството на хидроизолации. Занимава се с износ в цяла Европа на изолационни системи и плоскости.

Хидроизомат АД предлага на своите клиенти, качествено изпълнение на строителни и довършителни услуги, което и дава конкурентно предимство пред другите фирми в барнша.

В компанията работят висококвалифициран екип от специалисти, които периодично преминават курсове, за повишаване нивото на квалификация и разширяване познанията в областта на технологиите.

Фирма Хидроизомат АД предлага на своите клиенти, професионална консултация от главен консултант, относно всички строителни дейности на фирмата.

През 2001 година в компанията е внедрена система за управление на качеството по ISO 9001: 2000, която е гаранция за постоянно нарастващите стандарти и качеството на работа.

Ключови думи:
хидроизолации София, топлоизолации София, полагане изолации София, битумни керемиди София, продажба изолации София, дишащи топлоизолационни системи София, дренажни мембрани София, саморазливни изолационни системи София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8462 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории