ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машиностроене ХИДАК
ХИДАК
ХИДАК
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Филтърни агрегати
>> Маслени филтри
>> Хидроакумулатори и станции
>> Услуги
>> Продукти
дейност: Машини и Машиностроене / Машиностроене
населено място: град София / Околовръстен Път
Адрес: ул. "Мюнхен" №14 , Бизнес Център Искър-Юг
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ХИДАК - Хидравлични аксесоари София Околовръстен път

HYDAC International GmbH е немска компания, предлагаща широка гама от продукти за хидравликата, флуидната и измервателната техника. Офисът на ХИДАК БЪЛГАРИЯ се намира в град София.

HYDAC International GmbH е немска компания, предлагаща широка гама от продукти за хидравликата, флуидната и измервателната техника. От 1997 г. датира официалното присъствие на концерна на българския пазар. Той е представен от ХИДАК ЕООД с офис в град София и предмет на дейност: дистрибуция на пълната номенклатура от изделия, осигуряване на сервизни услуги, предоставяне на технически консултации и специфични решения. С оглед разширяването на дейността си фирма Хидак ЕООД откри през 2004 г. офис в град Варна, а през 2005 г. и в град Стара Загора, които ще обслужват клиентите от съответния регион. От началото на 2009 г. предлага на своите клиенти хидравлични агрегати и станции, разработени и асемблирани в България. Базата на фирмата за сглобяване, монтаж и изпитания се намира в град Казанлък.

Както останалите 43 дъщерни дружества и над 500 дистрибуторски и сервизни клонове в света, ХИДАК ЕООД следва в България динамичната и амбициозна политика на концерна. Нашите водещи принципи са: Изключително качество на продуктите – HYDAC упражнява дейността си в тясно сътрудничество с производители на национално и интернационално ниво. Фирмата е интегриран партньор във всички браншове на промишлеността: машиностроене, металургия, енергетика, химическа, хартиена и минна промишленост, мобилна техника и други; Глобално и локално присъствие – Високата реализация на нашите продукти извън Германия се дължи на географската близост на дистрибуторските офиси до клиента във всички точки на света; Висококвалифициран и мотивиран персонал – Над 5000 добре обучени инженери и техници с опит в индустриалния сектор разрешават всички проблеми на клиента, дори и най – сложните; Комплексни решения за всеки клиент с един контакт - Където и да се нуждаете от фирмата, тя ще Ви помогне да намерите най – ефективното серийно или индивидуално решение за всяко приложение и всяка индустрия. Офисът на Хидак ЕООД България се намира в гр.София.

Ключови думи:
ХИДАК, Хидравлични аксесоари София Околовръстен път, продукти за хидравликата София, флуидна и измервателна техника София, HYDAC, HYDAC Hydraulik GmbH, EMB, VOSWINKEL, ROEHRENKONTOR, HYDROSAAR, ХИДРОАКУМУЛАТОРИ СТАНЦИИ София, МАСЛЕНИ ФИЛТРИ София, ФИЛТЪРНИ АГРЕГАТИ София, ПРОЦЕСНИ ФИЛТРИ, ХИДРАВЛИЧНИ АГРЕГАТИ, ИЗМЕРВАТЕЛНА ТЕХНИКА, КОМПАКТНА ХИДРАВЛИКА, ОХЛАДИТЕЛИ, ЦИЛИНДРИ, ХИДРАВЛИЧНИ АКСЕСОАРИ София, АПАРАТ МЕХАНИЧНИ ПРИМЕСИ София, ЦИКЛОНЕН ПРОЦЕСЕН ФИЛТЪР София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15715 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории