ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети ХАДЖИЕВ ДЕНТ
ХАДЖИЕВ ДЕНТ
ХАДЖИЕВ ДЕНТ
УСЛУГИ
Поставяне на зъбни импланти
Хирургични интервенции
Естетична стоматология
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Дружба 1
Адрес: ул. "Тирана" №19 , (до езерото)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЕКИП КАРТА

ХАДЖИЕВ ДЕНТ - Дентална клиника в София,Дружба 1

ХАДЖИЕВ ДЕНТ е стоматологична клиника,предлагаща поливалентна и естетична стоматология,ендодонтия,пародонтология, ортодонтия и хирургия.Кабинетът е оборудван с най-съвременната стоматологична техника и се намира в София.

Хаджиев Дент е дентална клиника която предлага цялостно лечение с най-съвременни технологии и методи в денталната медицина.Дентални услуги които извършваме са импланти,хирургия,ендодонтия,естетична стоматология и други услуги.

Имплантирането на зъби е надежден и предсказуем резултат,а поставянето им е безболезнено.Те са изработени от титан-притежаващ механични качества и биологично поносим.При проучвания и изследвания е доказано че импланта се приема добре от човешкият организъм и не се наблюдава отхвърляне.

Хирургичните интервенции които ние извършваме са лечение на рецесии на венците,апикални остеотомии,операции на мъдреци или кисти,изваждане на зъб,пародонтални операции и други.

Ендодонтията е част от стоматологията и включва лечение на зъбната пулпа,каналите в корените на зъбите или казано по друг начин кореново лечение.Ендодонтията разглежда физиологията,патологията,биологията и лечението на зъбната пулпа.Зъбната пулпа е съставена от лимфни и кръвоносни съдове и нерви.Когато тъканта се възпали заболяването наричаме пулпит и се свързано с много силна болка.

В естетична стоматология се използват снемаеми протези,мостове и коронки,импланти и фасети.Целите или частични протези,мостовете и имплантите използваме в случай на липса на един или повече зъби.Коронките възстановяват разрушени зъби,като го предпазват от последваща екстракция или фрактура.Те биват керамични,метални,пластмасови и металокерамични.Фасетите са полупрозрачни или прозрачни пластини,при които изпиляването на зъба е минимално,а ефектът отличен.

Ако търсите добра практика и качество,избирайки дентална клиника Хаджиев Дент,Вие ще получите най-доброто за вашето здраве.Нашата цел е пациентите на клиниката да са доволни и здрави.Ние предлагаме икономически съобразен начин,правилен и безболезнен.

Ключови думи:
дентални услуги дружба София,естетична стоматология дружба София,ендодонтия дружба София,детска стоматология дружба София,хирургия зъби дружба София,парадонтология зъби дружба София,ортодонтия дружба София,стоматолози дружба София,стоматологична помощ София Дружба,зъбни импланти София,естетична стоматология София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15415 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории