ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Магазини и складове Магазини - дрехи, обувки, аксесоари Гришко
Гришко
Гришко
ПРОДУКТИ
Облекло за танци
Обувки за танци
дейност: Магазини и складове / Магазини - дрехи, обувки, аксесоари
населено място: град София / Оборище
Адрес: ул. Шипка 34 (Руски Културно-Информационен Център)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Гришко - Магазин за дрехи и обувки за танци в София

ГРИШКО е специализиран магазин за обувки и костюми за балет и танци в София. Предлага голямо разнообразие от палци за балет, аксесоари, обувки и дрехи за джаз танци, степ и фламенко.

Гришко ЕООД е специализиран магазин за продажба на облекла и аксесоари за танци в град София. В магазина ще намерите, богато разнообразие от костюми, обувки и принадлежащите им аксесоари за класически балет, съвременни и модерни танци.

Гришко ЕООД предлага на своите клиенти, широка гама от облекла за всички възрасти, за любители и професионалистипачки, поли, трико, клинове и комбинезони.

Подходящи са, както за активен спорт, така и за всякакви физически дейноститренировки, тичане и разходки. Предлаганите продукти са изработени от качествени тъкани - ликра и висококачествен памук.

Магазинът предлага разнообразие от обувки за танци, изработени от качествени и естествени материали. Те са подходящи за фолколорни, специфични и спортни танцистандартни, латино, салса, меренге, аржентинско танго.

Обувките за танци, предлагани от Гришко ЕООД, се отличават с отлична устойчивост и балансираност на тока, с височина от 9, 7, 5 или 3 см.

Фирмата предлага на своите клиенти да направят поръчка, на избраните от тях стоки, по интернет. Заявката може да бъде направена в електронния магазин на дружеството. Гришко ЕООД предлага бързо и точно изпълнение на поръчката.

Фирмените продукти са създадени за деца и възрастни, професионалисти и любители, съобразявайки се с изискванията на клиентите, за качество, стил и комфорт.

Ключови думи:
Детски дрехи балет София Оборище, детски дрехи танци София Оборище, обувки степ София, обувки фламенко София, поли балет София, поли танци София Оборище, пачки балет София, продажба палци София, продажба обувки танци София Оборище, продажба аксесоари палци балет София, продажба дрехи танци София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 14097 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории