ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни продукти - топлоизолации Грипс ПВЦ ООД
Грипс ПВЦ ООД
Грипс ПВЦ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни продукти - топлоизолации
населено място: Пловдив - област / Община Раковски
Адрес: гр. Раковски ул. Петър Богдан №99
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Грипс ПВЦ ООД

Сайдинг - Външна винилна облицовка за няколко поколения.

УСЛУГИ

 

Външната винилна облицовка, по-позната като сайдинг (siding), е съвременният начин за изолация и обновяване на всякакъв вид фасади.

Сайдингът е високотехнологична, топло, хидро и шумоизолационна система, която замества традиционните мазилки при облицовка на нови сгради и / или реконструкция на стари. Използването на сайдинг облицовка е подходяща както за новопостроени сгради нуждаещи се от изолация , така и на сгради със стара мазилка.Предназначен е за всеки вид строителство – от малки фамилни къщи и вили до големи бизнес сгради и хотели.

Технологията се заражда в Америка, в отговор на нуждите от равновесие между ниска цена, високо качество, здравина, издръжливост, бързина на монтаж, лесна поддръжка, чист и стилен външен вид.Сайдингът е извествен и като Американска облицовка.

Сайдингът е винилна плоскост, изработена от поливинилхлорид (PVC). Материалът е нетоксичен, негорящ, устойчив на биологични и химични фактори, удари, механични повреди, ръжда. Siding облицовката е най-новият метод за изолация на нови и стари фасади и замества напълно традиционните строителни мазилки.


Характеристики на панелите

Панелите са изработени с малки отвори, през които вентилацията се извършва без допълнителни устройства,поради тази причина не позволява проникване на влагата. Изолационните материали, с които обикновено се съчетава сайдингът, многократно намаляват топлинните загуби и разходите за отопление, и имат шумоизолационен ефект. Панелите на сайдинга (saiding) са с широчина от 22 см  до 25 см., а дължината им е от 3,71м. до 3,81 м.

Siding облицовката на Grips PVC съдържа добавки, които забавят стареенето на материала и му гарантират най-малко 50 години живот.

Цветовата гама на siding плоскостите е изключително богата. Багрите са заложени в дълбочината на материала, което изключва вероятностите от избледняване или промяна. Свойствата и цветовете се запазват през целия период на експлоатация. Цветовата гама на сайдинга е с пастелни цветове,поради  по-добрата гаранция в времето, че цветовете ще се запазят същите и няма да бъдат променени от атмостферните условия.Периодично изплакване с вода запазва цветния и естетичeн вид на фасадата.Цветовете са 9  на брой с наименования: Бяло,сиво,глина,бежаво(слонова кост),синьо сиво, пясъчен,праскова(бледо розово),зелено(резидаво) и ракита.

Материалът е устойчив на атмосферни влиания и промени - като температура, влажност, дъжд, сняг, вятър, слънце.Неблагоприятсва развитие плесени и не се уврежда от насекоми. Успешно се използва в климатични зони с температури от - 40° C до + 50° C.

Siding облицовката е пожаробезопасна. При въздействие сайдингът се топи, като не се възпламенява и не поддържа горенето. Хигиенно безопасна е и не отделя вредни за здравето и околната среда вещества.

Използването на винилна облицовка – сайдинг е практично и икономически изгодно с по-малко разходи в дългосрочен план.

IZOFOL се използва за изолация на големи повърхности, каквито са бетонните подове. Предназначен е за изпълнение на хидроизлационни покрития, паропредпазващи изолации в общото и промишлено строителство.

Добрата паро и хидроизолация е неизменна част от съвременното строителство. Tехническите показатели на изолационните материали са от изключителна важност за доброто изолиране на сградата и създаване на перфектен микроклимат. Grips PVC предлага едно от най-качествените хидро- и пароизолационни фолиа – IZOFOL.

IZOFOL е приложим за изолация на:

  • водни басейни
  • речни диги
  • изолации на големи хоризонтални и вертикални повърхности (основи, покриви, тераси, тавани)
  • складови бази за химически отпадъци
  • сметища за битови отпадъци

IZOFOL намира приложение в изолацията на стени и покриви, като съчетава в себе си издръжливост, водонепропускливост и климатична устойчивост. Този продукт се прилага чрез полагане директно върху фундаментните плоскости на носещи и преградни стени. Всички връзки между лентите са на термичен

"Грипс ПВЦ" ООД е единственият Български производител на ПВЦ настилки тип балатуми.

Те се произвеждат във фабриката ни в гр.Раковски и са с изкючителна здравина, качество и добър дизайн. Размерите са 1,1 мм дебелина и 1,70м ширина. Подходящи са за използване за дома, за офиса промишлени и търговски центрове. Нашата колекция от балатуми се състои от пет цвята.

Б-1 – Сив металик

Б-2 – Слонова кост(мръсно бяло)

Б-3 – Светъл паркет

Б-4 – Тъмен паркет

Б-5 – Тъмен паркет на правоъгълници

Ключови думи:
Грипс ПВЦ,grips pvc,izolacii,oblicovki,облицовки,изолации
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7134 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории