ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи ГРАНСПОРТ АУТО
ГРАНСПОРТ АУТО
ГРАНСПОРТ АУТО
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Посещения във фабриката на Мазерати
>> Състезателни курсове
>> Застрахователни услуги
>> Финансови услуги
>> Автомобили
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град София / Слатина
Адрес: бул. "Христофор Колумб" №43
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ГРАНСПОРТ АУТО - ГРАНСПОРТ АУТО е атосервиз в ж. к . Слатина, гр. София

ГРАНСПОРТ АУТО е официален представител за Мазерати на България. ГРАНСПОРТ АУТО се занимава с продажба на автомобили, резервни части, аксесоари. ГРАНСПОРТ АУТО извършва сервизна дейност на автомобилите и предлага финансиране при покупката на автомобил, дългосрочен рент-а-кар и опция за обратно връщане на автомобила. ГРАНСПОРТ АУТО се намира в град София.

ГРАНСПОРТ АУТО ЕООД  е официален дилър на Мазерати за България. Договорът за ексклузивно представителство на Maserati в България от страна на Гранспрот Ауто бе сключен с производителя Maserati S.p.a по време на 76 – тото автомобилно изложение през месец март 2006 год. в Женева. Представителството се отняса както за продажбите, така и за сервизирането на автомобилите от марката Мазерати. Гранспорт Ауто се занимава с продажба на автомобили, резервни части и аксесоари. Продажбено сревизния комплекс на Гранспорт Ауто е в близост до летище София. В просторния автосалон, разположен на площ от 318 кв.м. може да разгледате всички автомобили от гамата на Мазерати и да се запознаете с всички новости свързани с прословутия Тризъбец.

Оторизираният сервизен център на Maserati е снабден с изключително качествено и високо технологично оборудване, в състояние да обслужи Вашето Maserati спрямо най – високите стандарти за качество. Модерното оборудване за диагностика на автомобилите, съвместно с перфектно обучения в завода на Maserati технически персонал, допринасят за високото качество на обслужване на сервизния център на Гранспорт Ауто. Професионалния екип на фирмата е също толкова запален към изключителните автомобили с марка Maserati като и Вие самите и е винаги на Ваше разположение за отговор на всякакви въпроси свързани с автомобилите и шофирането им. Гранспорт Ауто предлага автомобили втора употреба, прегледани в оторизиринаия сервиз. Гранспорт Ауто предлага финансиране при покупка на автомобил, дългосрочен рент – а  – кар и опция за обратно връщане на автомобила.

Ключови думи:
ГРАНСПОРТ АУТО, GRANSPORT AUTO, предствител Мазерати, вносител Мазерати, продажба на автомобили, резервни части, аксесоари, сервиз автомобили, финансиране покупка автомобил, дългосрочен рент-а-кар, обратно връщане автомобил, вносител Мазерати България, вносител Мазерати София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14099 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории