ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Гуми и резервни части Гуми - леки автомобили ГЕОТРЕЙДИНГ ООД
ГЕОТРЕЙДИНГ ООД
ГЕОТРЕЙДИНГ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Резервни части
Четириоплетков маркуч с накрайник на присъединяване тип DKOS - прав с метрична резба.
Четириоплетков маркуч с накрайник на присъединяване тип Flange - прав.
Двуоплетков маркуч с накрайник на присъединяване тип Metric Banjo.
Двуоплетков маркуч с накрайник на присъединяване тип SAE/JIC под 45 градуса.
Еднооплетков маркуч с накрайник на присъединяване тип BSP на 90 градуса.
Еднооплетков маркуч с накрайник за помпане на гуми (за машини "БелАЗ", "Хитачи" и т.н.).
Еднооплетков маркуч с накрайник на присъединяване тип BSP - прав.
Горива и смазочни материали
ГУМИ КОРМОРАН
ГУМИ МИШЛЕН
ГУМИ БЕЛШИНА Бел-122
ГУМИ БЕЛШИНА Бел-112
ГУМИ БЕЛШИНА Бел-51А
ГУМИ БЕЛШИНА ВФ-166AМ
ГУМИ БЕЛШИНА ВФ-76БМ
дейност: Гуми и резервни части / Гуми - леки автомобили
населено място: град София / Център
Адрес: гр.София ул."Странджа" №4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ГЕОТРЕЙДИНГ ООД

ГЕОТРЕЙДИНГ ООД ,гуми ,гр.София

ЗА НАС

Геотрейдинг ООД е компания, която постоянно разширява кръга на своята дейност и се развива с ясна визия за бъдещето. Фирмата работи в сферата на дистрибуцията на горива, гориво-смазочни продукти (автомобилни, индустриални масла и специални производни), акумулаторни батерии и т.н. Също така се занимава и с доставка на резервни части за минната и строителната индустрия.

От 1 януари 2008 г. Геотрейдинг ООД става изключителен представител на пълната гама гуми на известната марка "Белшина" за България, Гърция и Македония и дилър на заводската продукция за Албания и Турция. Продуктите са за автомобили с голяма и особено голяма товароподемност, за строителни, пътни и подемнотранспортни машини, за трактори и селскостопански съоръжения, за товарни автомобили и автобуси, както и за леки и лекотоварни коли.

През 2009 г. Геотрейдинг ООД стартира и производството на хидравлични маркучи. Компанията оборудва с модерни технологии и с качествени консумативи работилница с цел да се подобри логистиката и да се ускорят доставките. Постепенно дистрибуцията на маркучите и асортиментът се разширяват и в бъдеще се планира износ на българската продукция на международните пазари.

Геотрейдинг ООД продължава да разширява гамата от предлагани продукти в областта на модерните информационни технологии. През 2010 г. чрез партньорски договори компанията става дилър на над 50 световноизвестни производители на хардуер и софтуер (ABBYY, Adobe Systems, Autodesk, Corel, Fujitsu Technology Solutions, Nero AG, Symantec и т.н.). Хардуер продуктите са в категории: аксесоари, видеонаблюдение и контрол, компоненти, компютърни системи, мрежови компоненти, мултимедия, непрекъсваеми захранвания и периферия.

За времето от своето създаване Геотрейдинг ООД доказва, че се ръководи от принципите на висок професионализъм, честност и лоялност към партньорите, подобряване на безопасността и условията на труд на клиентите чрез качеството на услугите и продуктите, както и грижа за околната среда.

Благодарение на успешната си бизнес стратегия и високомотивирания си екип Геотрейдинг ООД постига отлични финансови резултати дори и в нелеки за икономиката времена. Компанията е сред най-динамично развиващите се на българския пазар, а тенденцията за следващите години е дружеството да продължи разгръщането на своя потенциал и да увеличи присъствието си в страната и чужбина.

ЕКИП

„За мен е изключително удоволствие да работя в един екип от предимно млади, енергични хора. Най-важното за мен са коректността, уважението и настроението, с което служителите идват на работа. Искам да ги виждам усмихнати и се старая това да е така. Винаги съм бил отворен към всички и съм давал възможност да се развиват”.

Г-н Иван Вутов,
управител на „Геотрейдинг” ООД

Геотрейдинг ООД обединява амбициозни, отговорни и динамични хора, готови да осигурят професионално обслужване с високо качество. Служителите на компанията формират млад и енергичен екип, с който е удоволствие да се работи.

Ключови качества на работещите в Геотрейдинг ООД са:

  • висок професионализъм, мобилност и експедитивност,
  • лоялност към компанията и нейните партньори,
  • любезно и позитивно отношение към всички клиенти.
Ключови думи:
GEOTREIDING OOD ,ГЕОТРЕЙДИНГ ООД ,иван вутов, гуми от белшина, горива, гориво-смазочни материали, геотехмин, гуми от мишлен, масла, гуми за трактор, гуми за камион, минна индустрия, резервни части, хидравлични маркучи, горива, горивосмазочни материали, София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 17505 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории