ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дървен материал ГАЯН
ГАЯН
ГАЯН
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дървен материал
населено място: Пазарджик - област / Община Ракитово
Адрес: гр. Ракитово
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКЦИЯ КАРТА

ГАЯН - Производство дървен материал в Ракитово, Пазарджик

ГАЯН ООД е дружество, което се занимава с обработка на дървен материал и производство на дъски, дюшеме, челни дъски, ламперия и други в град Ракитово.

Обработка на дървен материал от ГАЯН ООД Ракитово

Фирма ГАЯН ООД в град Ракитово се занимава с обработка на дървен материал и производство на изделия от дърво като: дъски, талпи, дюшеме, челни дъски, ламперия и други. Дружеството изпълнява поръчки по индивидуални проекти на клиента. Продуктите на ГАЯН ООД се отличават със своето високо качество и прецизност пред останалите.

Ламперия от ГАЯН ООД Ракитово

ГАЯН ООД е фирма за дървообработка и производство на продукти от дървен материал. Фирмата извършва производство на ламперия от качествен дървен материал, с различни профили и шарки. За производството на ламперия дружеството използва единствено дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал.

Трупи и дъски от ГАЯН ООД Ракитово

ГАЯН ООД извършва производство и продажба на трупи и дъски от качествен дървен материал. Фирмата има богат дългогодишен опит в производството на трупи и дъски за производствени цели. Част от клиентите на ГАЯН ООД физически лица и фирми от мебелната и строителната сфера. Дружеството разполага със специализирани машини, допринасящи за бърза работа и реализирането на качествен продукт.

Дюшеме от ГАЯН ЕООД Ракитово

ГАЯН ЕООД извършва производство на дюшеме е от висококачествен дървен материал, преминал през всички съвременни начини на обработка. Настилката от дървесина е особено ценна и поради факта, че може да бъде обработвана и обновявана многократно. Освен това тя остарява красиво, придобивайки свой естествен старинен вид, който много хора се опитват да постигнат изкуствено. Естественото придава уют и красота. Дюшемето е много издръжливо като материал, ако за него се полагат достатъчно грижи.

Челни дъски от ГАЯН ООД Ракитово

ГАЯН ООД в град Ракитово  предлага на своите клиенти богат избор от първокачествени челни дъски в голямо разнообразие от профили и шарки и във всички размери. Дървеният материал, използван за производството на челни дъски е сух.

Дружеството разполага със следните машини за обработката на дървен материал: машина за профилно рендосване, които е гаранция за перфектно качество при производството на дюшеме, машина за разбичване на дървен материал и други.

Ключови думи:
ГАЯН
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7998 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории