ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Месо и месни продукти ГАРО
ГАРО
ГАРО
ПРОДУКТИ
>> Млени меса
>> Полуфабрикати
>> Традиционни български продукти
>> Свински разфасовки
>> Телешки разфасовки
дейност: Хранителни продукти и храни / Месо и месни продукти
населено място: град Пазарджик / Широк център
Адрес: ул."Черноризец Xрабър" №7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ГАРО - производство търговия месни продукти Пазарджик Център

Фирма ГАРО произвежда и предлага разнообразни продукти от свинско и телешко месо, свински, телешки разфасовки и месни полуфабрикати. Офисът на компанията се намира в центъра на град Пазарджик.

Фирма ГАРО ЕООД е създадена през 1991 г. Нейният създател Гарабед Кумруян има дългогодишен опит в търговската мрежа с името ЕТ РОНС - 38, гр. Пазарджик и запазена търговска марка ГАРО. Пълната разнообразна гама от продукцията предлагана от фирмата може да намеритев в два фирмени магазина.

През изминалите години работа се запазва и повишава качеството на предлаганите стоки и това увеличава интереса на потребителите. До настоящият момент клиенти на фирмата са над 500 фирми и сдружения.

През 2005 г. ръководството поема сина на Гарабед Кумруян - Макс Кумруян. Той е създател на фирмата ГАРО ЕООД, като обогатява асортимента с нови артикули.

В търговската мрежа може да намерите разнообразни продукти от свинско и телешко месо, свински, телешки разфасовки и месни полуфабрикати с различен грамаж и опаковки. Освен познатите полуфабрикати - кебапчета, кюфтета, шницели и карначета, през симния сезон се произвеждат традиционните български продукти: сурова луканка, кървавица, бабек и телешки суджук.

Използваме само прясно българско свинско и телешко месо, добито в собствената транжорна. Продукцията е съобразена с актуалната технологична документация. Внедрена е система за контрол на качеството - ДПП, гарантираща безопасна среда на производство, постоянен контрол на качеството, съобразен с добър външен вид и трайност на продуктите.

Нашата основна цел и приоритет са високото качество на продукцията, което в унисон с новите по - високи критерии и изисквания на Евтопейския съюз се превръща в гаранция на утвърдения имидж на фирмата. Гаранция за авторитета е и новата производствена база с транжорна и цех за производство на мляно месо и месни полуфабрикати. В производственият цикъл, който се контролира от представител на ДВСК, учавстват 40 работника и технолог.

Ключови думи:
ГАРО, производство търговия месни продукти Пазарджик, GARO, Мляно месо, свински телешки разфасовки, полуфабрикати кебапче кюфте шницел, бабекови салами, сурова наденица, луканка бабек, телешки суджук, кървавица кърначе, френски наденички, мексикански колбаси, телешко свинско Пазарджик
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 15937 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории