ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителни фирми Гърков 72
Гърков 72
Гърков 72
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителни фирми
населено място: град Плевен / 9-ти Квартал
Адрес: ул. Майска 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Гърков 72 - Строителна фирма в град Плевен

Гърков 72 е строителна фирма в Плевен, специализирана в строителство, ремонт и довършителните дейности. Разполага със специалисти по ВиК и ел инсталации.

Строителна фирма Гърков 72 в град Плевен

Гърков 72 е строителна фирма, разположена на територията на град Плевен. Специализирана в строителството и довършителните строителни работи. Дружеството разполага с отлично подготвен екип с дългогодишен опит в строителните и ремонтни дейности. Гърков 72 е строителна фирма в град Плевен. Предлага на своите клиенти следните услуги: мазилки, шпакловки и замазки, сухо строителство, полагане на облицовки и настилки от плочки, боядисване, изпълнение на топлоизолационни системи. Дружеството разполага със специалисти по ВиК и ел инсталации. Извършва също така довършителни и ремонтни работи.

Строителство и ремонт от Гърков 72 Плевен

Гърков 72 е насочила своята основна дейност към строителство и реставрации на обекти. Дружеството извършва довършителни работи и ремонти на жилища, офиси, магазини, промишлени помещения и ресторанти. Бързото и динамично развитие на строителният бизнес у нас, изисква кратки срокове на строителство, проектиране и високо качество, именно на които Гърков 72 отговаря при изпълнението на своите обекти. Дружеството извършва следните строителни и ремонтни дейности:

  • Полагане на видове мазилки
  • Боядисване, грундиране на тавани и стени
  • Шпакловки
  • Настилки с теракот, гранитогрес, камък, цокъл фасада и камък
  • Замазки
  • Виншна и вътрешна топлоизолация
  • Услуги с гипсокартон като предстенни обшивки, преградни стени и монтаж на окачени тавани

Довършителни строителни дейности от Гърков 72 в Плевен

Гърков 72 е строителна фирма в град Плевен, която извършва строителни ремонти и довършителни работи. Дружеството гарантира за изпълнение на всички ремонтни дейности в даден срок, като подхожда индивидуалено към всеки един клиент. Материалите, с които работи фирмата са с високо качество и отговарят на изискванията на модерното строителство. Услугите, които Гърков 72 предлага се извършват с високо качество и прецизност от квалифициран екип от специалисти.

Специалисти по ВиК и ел инсталации в Гърков 72, Плевен

Гърков 72 разполага със специалисти по ВиК и ел инсталации. Фирмата се занимава с изграждане, поддръжка и ремонт на ВиК системи и инсталации. Дружеството разполага с висококвалифицирани водопроводчици и ел техници за ремонт и поддръжка на ВиК и електрически системи и инсталации. Гърков 72  предлага високо професионално ниво на обслужване. Екипът на фирмата е винаги в готовност да посети вашият дом или офис за всякакъв проблем свързан с Вашата ВиК и ел инсталация и отстраняване на съответната авария.

Ключови думи:
Гърков 72, строителна фирма Плевен, строителство Плевен, ремонт жилища Плевен, комплексно строителство Плевен, довършителни строителни дейности Плевен, ВиК специалисти Плевен, специалисти ел инсталации Плевен, ремонтна дейност Плевен, строителство довършителни работи Плевен, ремонтни работи Плевен, извършване мазилки Плевен, сухо строителство Плевен, изпълнение топлоизолационни системи Плевен, Garkov 72
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6375 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории