ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Психолог Галина Дойчинова
Галина Дойчинова
Галина Дойчинова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Психолог
населено място: град София / Красна Поляна
Адрес: ул. Найчо Цанов 209
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ПРАКТИКА КАРТА

Галина Дойчинова - Специалист Психолог в София, кв. Kрасна Поляна

Галина Дойчинова е психолог в град София. Специалистът предлага лечение на зависимости, групова и индивидуална психотерапия и други лечения.

Галина Дойчинова е психолог, практикуващ в град София. Специалистът извършва специализирана помощ при зависимост от наркотици и алкохол, лечение и консултации при психични проблеми. Дойчинова предлага семейна, групова и индивидуална психотерапия.

Лечение на зависимости от Галина Дойчинова

Психолог Галина Дойчинова предлага лечение на зависимости. Успешното лечение на зависимостта към наркотици или алкохол, изисква прилагане на биопсихосоциален подход и взимането на медикаменти за психосоциални интервенции. От голяма значение за ефективността на лечението е ангажирането на пациента и на неговите близки в психотерапията и психологичните консултации.

Групова и индивидуална психотерапия от психолог Галина Дойчинова

Галина Дойчинова предлага групова и индивидуална психотерапия. Част от психотерапията включва: психоаналитична психодрама, семейна терапия, психодрама и психодинамична терапия.

Психотерапия от психолог Галина Дойчинова

Психотерапия помага при проблеми като: фобии и страхове, постоянна тревога, депресии, чувства на тъга, зависимости, ниска самооценка, самота и други причини. Чрез прихотерапия, Вашият психолог ще Ви помогне да облекчите емоционалното страдание, да избегнете стереотипите и капаните на повтарящия се модел на поведение,който пречи за справяне с непредсказуемите и неочакваните предизвикателства и промени в живота.

В кабинета на Галина Дойчинова се предоставя специализирана помощ на лица,страдащи от безпокойство, страх, състояния на криза и емоционален стрес, депресии, разстройства в адаптиране към житейските промени. Психолог Дойчинова ще Ви помогне да се справите с даден проблем, чрез групова или индивидуална психотерапия, психодинамична терапия, психоаналитична психодрама и други методи.

Ключови думи:
психотерапевт София, психолог Илинден София, психодрама терапевт Илинден София, психодрама психоаналитична психотерапия Илинден София, клинична психология Илинден София, психология развитието Илинден София, психология малката група Илинден София, психологично консултиране Илинден София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8175 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории