ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Гимназии и прогимназии Г Пейо К Яворов
Г Пейо К Яворов
Г Пейо К Яворов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Гимназии и прогимназии
населено място: област Благоевград / Община Петрич
Адрес: гр. Петрич , ул. Яне Сандански 31
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОЕКТИ КАРТА

Г Пейо К Яворов - Гимназия с профилирано обучение в Петрич

Гимназия Пейо К. Яворов предлага профилирано обучение в Петрич с прием след 7 и 8 клас. Профилите предлагани от нас са: технологичен, хуманитарен и природоматематически.

Гимназия Пейо К. Яворов град Петрич обучава ученици от 8-12 клас. Приемът се осъществява след седми и осми клас. След завършен 7 клас предлагаме профилите – хуманитарен и природоматематически, а след 8 предлагаме: природоматематически профил с биология или математика, технологичен и хуманитарен.

В учебното ни заведение са обучени и възпитани над 12 500 ученика, като 90 % от тях са  продължили образованието си във висши учебни заведения. Голяма част от учениците стават икономисти, юристи, учители, инженери и лекари. Сред тях израстват преподаватели във ВУЗ и научни дейци.

Природоматематически профил след 7 клас в Пейо К Яворов Петрич

За учениците след завършен седми клас, предлагаме природоматематически профил със срок на обучение – 5 години. В тази специалност, профилиращи предмети са: информационни технологии, английски език и математика. При кандидатстването в профил природоматематически се полагат примени изпити по математика и Бел. Балообразуващи предмети са Физика и астрономия и математика.

Хуманитарен профил с прием след 7 клас в Пейо К Яворов Петрич

Хуманитарният профил, предлаган в Пейо К Яворов град Петрич е със срок на обучение 5 години. Профилиращи предмети в тази специалност са: философия, история и цивилизация, английски език и БЕЛ. Приемът на ученици е след успешно завършен седми клас, като балообразуващи предмети са история и цивилизация и БЕЛ, а приемни изпити се полагат по предметите: БЕЛ и математика.     

Природоматематически профил математика след 8 клас в Пейо Яворов Петрич

Природоматематически профил със засилено изучаване на математика, предлагаме на ученици след завършен осми клас. Срокът на обучение е четири години, като приемът е по документи. Балообразуващу предмети са: Среден успех от документа за завършен VIII клас и оценките по математи, физика и астрономия. Профилиращите предмети в Природоматематически профил са: английски език, физика и астрономия, информационни технологии и математика.

Природоматематически профил биология след 8 клас в Пейо Яворов Петрич

В Гимназия Пейо Яворов град Петрич предлагаме Природоматематически профил със засилено изучаване на биология за ученици след завършен 8 клас. Приемът в тази паралелка е по документи, а срокът на обучение е 4 години. Балообразуващата оценка е сбор от оценките по Биология и здравно образование и Химия и опазване на околната среда от дипломата за Средно образование и Среден успех от документа за завършен 8 клас. В тази специалност, засилено се изучават предметите: биология и здравно образование, информационни технологии, химия и опазване на околната среда, английски език.            

Хуманитарен профил с прием след 8 клас в Пейо К Яворов Петрич

Приемът в хуманитарен профил към Пейо К Яворов град Петрич е по документи, като балообразуващи предмети са: история и цивилизация, български език и литература и среден успех от дипломата за завършен 8 клас. Срокът на обучение в хуманитарен профил е 4 години, като засилено се изучават предметите: философия, история и цивилизация, български език и литература. 

Технологичен профил с прием след 8 клас в Пейо К Яворов Петрич

Ние предлагаме технологичен профил с прием след 8 клас със срок на обучение е 4 години. Профилиращите предмети в технологичния профил са: информационни технологии, български език и литература, английски език. Примът се осъществява по документи, като под внимание се взимат средният успех от документа за завършен VIII клас и оценките по български и английски език от Свидетелството за средно образование.

Извънкласни дейности в Гимназия Пейо К Яворов Петрич

Учениците от Гимназия Пейо К Яворов град Петрич, ежегодно участват в състезания, конкурси и олимпиади, на които печелят призови места и се представят достойно. Нашите възпитаници имат изяви в национален кръг на олимпиади по философия, здравно образование, биология, български език и литература и информационни технологии. Множество са спечелените грамоти и купи шахмат, тенис на маса, волейбол и футбол.

Гимназия Пейо К. Яворов е учебно заведение в град Петрич с общинско финансиране. След завършен 7 клас предлагаме хуманитарен и природоматематически профил, а след 8 предлагаме: природоматематически профил с биология или математика, технологичен и хуманитарен. Директор на училището е Маргарита Венкова Близнакова. Учебното заведение се намира на адрес ул. Яне Сандански 31.

Ключови думи:
Природоматематически профил биология Петрич, Природоматематически профил математика Петрич, Технологичен профил Петрич, Хуманитарен профил Петрич, Природоматематически профил Петрич, специалност природоматематически паралелки Петрич, паралелка биология Петрич, здравно образование Петрич, паралелка български език литература гимназия Петрич, прием гимназия Петрич, прием гимназия Яворов Петрич,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9412 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории