ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дървен материал Форет ЕООД
Форет ЕООД
Форет ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дървен материал
населено място: Шумен - област / Община Нови пазар
Адрес: гр. Нови Пазар, ул. Васил Левски 19
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ТРАНСПОРТ КАРТА

Форет ЕООД - ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ в НОВИ ПАЗАР ШУМЕН

Форет ЕООД е дружество, което се занимава основно с маркиране на дървета, дърводобив, дървообработка и продажба на дървен материал в град Нови пазар.

Форет ЕООД развива своята дейност в сферата на горското стопанство. Дружеството се занимава с с маркиране на дървета, дърводобива и дървообработването и продажба на дървен материал. Форет ЕООД  извършва цялостно организиране на дърводобива от маркиране на дървета до транспортирането им до клиента. Седалището на фирмата се намира в град Нови пазар, Област Шумен.

Маркиране на дървета от Форет ЕООД в град Нови Пазар

Форет ЕООД  извършва цялостно организиране на дърводобива от маркиране на дървета до транспортирането им до клиента. Маркирането включва дейностите по определяне на дърветата за сеч в предвидените за ползване насаждения и изготвяне на съпровождащите дейността отчетни документи. Фирмата предлага и транспортни услуги за дървения материал.

Дърводобив и дървообработка от Форет ЕООД в град Нови Пазар

Фирма Форет ЕООД е с основна дейност дърводобив и дървообработка на територията на град Нови Пазар, Област Шумен. Дружествот извършва дърводобив на иглолистна и широколистна дървесина. Фирмата разполага със собствен склад за съхранение на добитият и преработен дървен материал и с цех за преработка на дървесината. За осъществяването на дърводобива, Форет ЕООД разполага със специализирана горска техника.

Продажба дървен материал от Форет ЕООД в град Нови Пазар

Форет ЕООД извършва търговия с дърва за огрев и дървен материал на територията на град Нови Пазар, Област Шумен. Фирмата осигурява дърва за огрев на жителите от града и населените места в областта. Дружетвото разполага с количества от дърва за огрев на склад.

Форет ЕООД разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит в областта на дърводобива и дървообработката. Те подбират единствено качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, отделящи голяма топлина. Форет ЕООД предлага освен дърва за огрев и дърва за други битови нужди, както и други изделия от дървесина.

Ключови думи:
Форет ЕООД, дървен материал Нови Пазар Шумен, горско стопанство Нови Пазар, цялостно организиране Дърводобив, маркиране дървета, маркиране дърва сеч, транспортиране дърва, определяне дърва сеч, дърва сеч отчетни документи, дърва огрев Нови Пазар, дърва огрев Шумен, дърва битови нужди, изделия дървесина Нови Пазар, транспортни услуги дървен материал Нови Пазар, транспортиране дървен материал Нови Пазар, Foret EOOD
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12163 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории