ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Авточасти ФОБОС АВТО
ФОБОС АВТО
ФОБОС АВТО
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Нови продукти
>> Електроника
>> Fobos 1 CNG
>> Fobos 1 LPG
>> Услуги
>> Продукти
дейност: Автомобили / Авточасти
населено място: град Плевен / Център
Адрес: ул. "Българска авиация" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ФОБОС АВТО - Внос газови уредби производство газов инжекцион продажба авточасти Плевен Център

Фобос Авто ООД е пазарен лидер в производството на автомобилни системи на българския автомобилен пазар в продължение на повече от 20 години и в момента е една от най-големите компании в България за производство на газови инжекционни системи.

Фобос Авто ООД  е една от най-големите компании в България за производство на газови инжекционни системи.Ние предлагаме повече от 500 автогаз продукти,включително и системи за конвертиране на автомобили на пропан бутан и метан.

В електрония магазин на Фобос Авто ще намерите продукти за пропан бута и метан - продукти, предназначени за автомобилни газови системи,кабелни снопове и електроника за нуждите на автомобилната индустрия и компоненти за пропан-бутан и метан на световни производители.

В момента мрежата включва  повече от 70 професионални автогаз сервизи,за ​​които компанията осигурява маркетинг, техническа поддръжка и професионално обучение.

Продуктите, предлагани от Фобос Авто ООД се доставят в повече от 15 страни по целия свят.През 2011 г. износа на дружеството е представлявал 65% от общия доход. Продуктите на Фобос Авто ООД се продават в  Сърбия, Гърция, Украйна, Румъния, Турция и Тайланд, Индия и др. Фирмата предлага безопасни, икономически ефективни и щадящи околната среда решения.

Основната цел върху която се фокусира дружеството е: удовлетвореност на клиентите чрез предоставяне на иновативни продукти с най-високо качество. Фобос Авто ООД разполага с мрежа от партньрски сервизи в цяла Бълтария. В момента мрежата включва  повече от 70 професионални автогаз сервизи, за ​​които компанията осигурява маркетинг, техническа поддръжка и професионално обучение.  

Ключови думи:
ФОБОС АВТО, FOBOS AVTOCAHSTI, внос прозиводство газови инжекционни системи модули електроника, продажба автоалармени системи аксесоари мултимедия, автосервизи Плевен, авточасти производство Плевен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14417 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории